SAMSUNSPOR LİGE DÖNÜYOR

TFF 1. liginin 4. haftasında Samsunspor zorlu Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanına çıkıyor. Bu deplasmanda puan veya puanlar arayacak olan kırmızı şimşekler, bu maç öncesi iki hazırlık maçı yaparak maç eksiğini giderebilmek adına önemli bir yol kaydetmiş oldu. İlk hazırlık maçında Tokatspor ile kendi evinde 0-0 berabere kalan Samsunspor, bu müsabakada bütün oyuncuları deneme fırsatı bulmuş oldu. İkinci hazırlık maçını ise deplasmanda süper lig takımlarından Sivasspor ile Cumhuriyet kupasında karşı karşıya geldiler. Samsunspor bu maçta daha derli toplu, ayağa pas yapabilen, kanatlarını iyi kullanabilen bir oyun sergiledi. Oyunun sonlarına doğru 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve normal süre 1-1 sona erdi. Penaltı atışları sonunda Sivasspor, Samsunspor'u 5-4 mağlup ederek Cumhuriyet kupasını müzesine götürdü. Bu mücadeleden karlı çıkan taraf maç eksiği bulunan Samsunspor oldu. Eksiklerini kapatmak adına önemli bir müsabakada oynadığı futbol ile göz dolduran Samsunspor, bu hafta çıkacağı Erzurum deplasmanı için hazır olduğunun işaretini verdi. 

Samsunspor teknik direktörü Lpay Özalan, takımının başında yer alırken, Erzurum Belediyespor teknik direktörü geçen sezon Samsunspor'un başında bulunan Osman Özköylü arasında oynanacak müsabakanın çok kaliteli ve zevkli geçmesi bekleniyor. Samsunspor geçen hafta evinde, taraftarları önünde Adanademirspor'a kaybetmenin açığını kapatmak için Erzurum deplasmanından puan veya puanlarla dönmesi bekleniyor. Şayet zirve mücadelesini devam eetirebilmek istiyorsa kazanmak zorunda olduğunu hatırlatmak isterim. Yine de bana göre Samsun adına zor bir deplasman.

Samsunspor transferin kapanmasına çok az bir zaman kala, transferi sonlandırmak adına yapacağı çok önemli iki isim üzerinde ısrarla durarak transferi bitirmek istiyor. Samsunspor başkanı Erkut Tutu, Samsunspor'un bu sezon mutlaka süper lige çıkması için bu iki kaliteli transferi yaparak, transferin noktalanacağını belirtti. Samsunspor'un bu sezon yapacağı zirve mücadelesi bu hafta itibarı ile başlamış olacak.
HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR