Samsunspor Lige 3 Puanla Başladı

Yılport Samsunspor zorlu İzmir deplasmanından 2022 2023 sezonunun TFF 1. Lig İlk karşılaşması olan Altay maçından Lig'e iyi başlamak adına  güzel bir sonuçla ayrılmayı düşünüyorlar deneyimli teknik direktör Bayram Bektaş telebelerine güvendiğini iki ciddi kamp geçirdiklerinidaha sonra kendi tesislerinde güzel çalışma yaparak lige hazır olduklarını bildirdi...
Şayet maçta helem hatası ve ya sakatlıklar kırmızı kart olayı meydana gelmezse  ilk maçımızda galbiyetle ayrılmak istiyoruz. Rakip Altayspor ise düne kadar tranfer tahtasının kapalı olması sonucunda  son haftada tahtalarını açarak üç dört yeni transfer yapıp lig'e öyle başlıyorlar bir çok taraftarlarımız otobüsler ile İzmire hareket ederek sevdaları samsunspor'a destek vermek için stadta pankkart açıp meşale yakarak süper lig'e merhaba diyecekler.
Efsane Samsunspor 1.ligin açılış maçında İzmir Temsilcisi Altay ile Alsancak stadyumunda karşı karşıya geldi.
Bu karşılaşmada Samsunspor’a gönül veren taraftarlar deplasman tribünü hıncahınç doldurarak takımlarını 90 dakika boyunca desteklediler..


Şimşekler de teknik rektör Bayram Bektaş forvet tercihinde Ahmet Sagat yerine Gaetan Laura’ya şans verdi.
Yılport Samsunspor müsabakanın ilk devresini 25. Dakikada Fofana’nın müthiş asistinde Harris’in golüyle 1-0 önde tamamladı.
Maçın ikinci yarısında oyunu rolantiye alan Kırmızı Şimşekler üstüste birbirinden tehlikeli pozisyonları değerlendiremedi.
Kırmızı şimşeklerde 87. Dakikada oyuna giren Ahmet Sağat oyuna girmesini sadece 1 dakika sonrasında topu ağlara gönderdi ve Samsunspor’u 2-0 öne geçirdi..


Daha önce bulup rahatlayacağımız bir gol geçte olsa gol kralımız Ahmet Sagat ile geldi ve derin bir nefes aldık..
Sezonun ilk maçında Samsunspor takım olarak sahada tam anlamıyla istenileni veremesede oyuncuların mücadelesi herkezi memnun etti..
Bir galibiyetle başlamak bence son derece önemliydi şimdi sırada Eyüpspor var.. Bu maçı unutup sahamızda oynayacağımız ve şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden Eyüp sporu evimizde mağlup etmeliyiz..


HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR