SAMSUNSPOR LİDERE BİLENİYOR

SAMSUNSPOR LİDERE BİLENİYOR
PTT 1.Lig'in 21'inci haftasında Samsunspor kendi evinden lider Kayserispor karşısından bugün zorlu ve kritik maça çıkacak.

Samsunspor olumsuz hava koşullarından dolayı zor koşullarda antrenman yaparak kendi evinden  Kayserispor’a  karşı hazırlıklarını tamamladı. Samsunspor çıkacağı bu zorlu müsabakada 3 puan alarak sırasını yukarıya taşımayı planlıyor. Kırmızı Beyazlılar lider Kayserispor karşısından gözler yeni transferler  Ivanov, Eren Tozlu, Ofoedu ve M'Billa'da olacak.

Albimo Alanyaspor karşısında saha zeminin bozuk olmasından dolayı beraber kalarak 1 puana razı olan Kırmızı Beyazlılar Kayserispor'u mağlup ederek Süper Lig yolunda hedefine ilerlemek istiyor. Samsunspor bugün kendi evinde oynayacağı Kayserispor karşılaşmasını Hakem İlker Meral yöneteceği karşılaşma saat 14.00'da  19 Mayıs Stadyumu'nda  oynanacak. Karşılaşmaya son derece iyi hazırlanan Samsunspor evinde galip gelerek puanını 33 'e çıkarıp zirve yarışında yara almamak ve Antalyaspor ile arasından puan farkını azaltmak için sahaya çıkacak.

KAYSERİSPOR'DA KADRO SIKINTISI
Samsunspor bugün Kayserpor'a karşı oynayacağı karşılaşmada önemli eksik görünmüyor. Samsunspor kadrosu maç saatinde belli olacak. Kırmızı Beyazlılar çıkacağı bu zorlu müsabakada Kayserispor'da Nobre, Cem Can, Mehmet Eren, Alper ve Ömer Bayram kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.