SAMSUNSPOR KRİTİK VİRAJDA

TFF 1.Lig'de mücadele eden Kırmızı Şimşekler, Ziraat Türkiye Kupasında moral bulurken ligde de yoluna emin adımlarla devam edebilmek için zorlu İzmir deplasmanında geçtiğimiz sezon Süper lige çıkmamızı engelleyen Altınordu karşısında hem rövanjı almak hem de 3 puanı alarak çıkışı sürdürmeye devam etmek istiyor..

Hafta içerisinde antrenmanlarını takip ettiğimiz Yılport Samsunspor'un Teknik direktörü Fuat Çapa, sakat oyuncuların yavaş yavaş takıma dönecekleri ve bu oyuncularla sezonun ilk yarısını tamamlayacaklarını belirtti.. Samsunspor taraftarlarının ne yazıktırki bir türlü Yeni Samsun 19 Mayıs stadyumunu tamamen dolduramamalarını da anlamış değilim... 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım "Ben takım için herşeyi elimden geldiğince yerine getiriyorum. Devre arasında da nokta trasnferler yaparak takıma güç kazandıracağım" açıklamalarında bulunan Başkan Yıldırım tek isteği taraftarların stadyuma akın ederek 19 Mayıs stadını hınca hınç doldurmalarını arzu ediyor..

Öte yandan Yılport Samsunspor’un Ziraat Türkiye Kupasındaki rakibi de belli oldu. Uşakspor’u mağlup eden ve bir üst tura çıkan Yılport Samsunspor’un rakibi Süper Lig'den çıktı. Hafta sonu İzmir’de Altınordu ile karşı karşıya gelecek olan kırmızı beyazların kafadaki rakibi İzmir temsilcisi Göztepe oldu. Samsunspor’un deplasmanda oynayacağı Göztepe maçının 28-29-30 Aralık tarihlerinin birinde oynanması bekleniyor.

Sevgili spor seveler.. Her zaman olduğu gibi sizlerle köşe yazılarımla beraber oluyorum.. Samsunspor ve Çarşambaspor ile ilgili haberleri sizlere aktarma gayreti içerisindeyim.. Ne yazıktır ki bazı kendini bilmezler yazılarımın altına anlam veremediği yorumlar yazıyorlar.. Eleştiri bu işin velinimeti.. 

Ancak insanlara bel altı vuracak şekilde yorum yapmalarını asla tasvir etmiyorum.. Bu yorumlarını yapanlara asla saygı duymuyorum.. Benim Samsunsporluluğum hiç bir zaman tartışılmadı ve tartışılamazda.. 1965'den bu güne sizlerle beraberim ve beraber olmayada devam edeceğim.. Hoşcakalın.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR