SAMSUNSPOR KRİTİK MAÇLARDA HÜSRAN YAŞADI

SAMSUNSPOR KRİTİK MAÇLARDA HÜSRAN YAŞADI
Kırmızı beyazlı ekip bu sezon özellikle deplasmanda oynadığı tüm krtik maçlarda ne yazıkki hüsranla evine döndü ve son oynadığı Balıkesirsor karşısında da istenilen oyunu sahay yansıtamayarak taraftarlarına büyük bir şok yaşattı.

 

1-0'LIK SONUÇLARLA KAHROLDU 
Samsunspor bu sezon çıktığı kritik müsabakaların hiç birini kazanamadı. İlk olarak Adanademirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Kırmızı beyazlılar Tiego'nun frikik golüne engel olamamış ve sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. Bu maçın ardından Play-offlara katılma adına büyük önem taşıyan maçta Kardemir Karabükspor karşısında da bu kez Murat'ın golüne engel olayan Samsunspor mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Sezonunun belkide final maçı olarak görünen Balıkesir deplasmanında ise Kırmızı beyazlı ekip yine sahadan 1-0 mağlup ayrılarak bu sezon 1-0'lık skorlarla adeta kendi kaderini kendisi belirledi. 

SAMSUNSPOR EVİNDE BİR BAŞKA
Şanlıurfa ve Boluspor karşısında iki krtik galibiyete imza atarak kendisini alt sıralardan kurtarmayı başaran Samsunspor bu başarısını ne yazıkki puan sıralamasında ilk 6'nın içinder yer alan takımlara  karşı gösteremedi. Özellikle iç sahadan oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla taraftarlarını her geçen hafta umutlandıran Kırmızı beyazlı ekip deplasmanda ise oynadığı kötü futbol ve sonuçlarla taraftarlarını büyük bir hüsrana uğrattı. Samsunspor bu sezon evinde 3 puana deplasmanda ise yoklara oynadı. NİYAZİ ÖNDAŞ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum