SAMSUNSPOR KORUKIR İLE YOLA DEVAM EDİYOR

SAMSUNSPOR KORUKIR İLE YOLA DEVAM EDİYOR
Kırmızı beyazlı camia'da haftalardır beklenen Teknik direktör kararı sonunda verildi. Samsunspor'da Yönetimin Korukır ile pazartesi günü son kez görüşeceği ve tecrübeli Teknik adam ile devam kararı alacağı belirtildi.

 


PAZARTESİ GÜNÜ DETAYLAR KONUŞULACAK 
Samsunspor'da Teknik direktör sorunu çözüldü. Sezonun sona ermesinin ardından 2016-2017 sezonudna takımın başına hangi ismin geleceği merak konusu olurken Kırmızı beyazlılar'da Yönetimin tecrübeli çalıştırıcı Engin Korukır ile pazartesi günü görüşeceği ve yola devam kararı alacağı belirtildi. Hatırlıyacağınız üzere ligin sona ermesinin ardından Samsunspor Yönetimi tecrübeli çalıştırıcı ile özel olarak görüşmüş ve olumlu bir sonuç çıkmış ancak Başkan Tutu ve Yönetimimn Korukır'a "Bizden haber bekle" mesajı vermişti. 

 


HİÇ BİR HOCA İLE GÖRÜŞMEDİK
Kırmızı beyazlılar'da perşembe günü gerçekleşen Basın açıklamasında ise Başkan Tutu Şu anda yeni bir teknik direktör arayışı içinde olmadıklarını, Engin Korukır ile devam eden bir sözleşmelerinin olduğunu belirtmiş ve şunları söylemişti,"Hiçbir hocayla görüşmemiz olmadı. Engin Korukır ile devam eden bir sözleşmemiz var. Biz önümüzdeki hafta Pazartesi günü Engin hocayı kulübümüze çağıracağız. Onun da fikrini alacağız. Takımın şu andaki durumu ile ilgili fikirlerini alacağız. Ne düşündüğünü alacağız." 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum