Ayşenur Öndaş

Ayşenur Öndaş

Samsunspor Kendini Buluyor

Yılport Samsunspor bugün nuri asan Tesisleri’nde Sportoto 2.lig ekiplerinden Çorumspor İle karşı karşıya geldi.
 
Kırmızı şimşekler mücadelenin ilk devresi nde oyun üstünlüğünü eline aldı. Maçın 41. Dakikasında Portekizli futbolcu Tomane’nin asistinde Moryke Fofana topu ağlala buluşturdu ve Samsunspor‘u ilk devre 1-0 öne geçiren golü attı..


Yılport Samsunspor Nuri Asan Tesislerinde Çorumspor ile oynadığı hazırlık maçında 2-0 öne geçen taraf oldu.

Kırmızı beyazlıların ikinci golü Brezilyalı futbolcusu Fernando Bodrin’den geldi. Osman Çelik’in asistibde Boldrin düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Ve Samsunspor’u Çorumspor karşısında 2-0 öne geçirdi.

Yılport Samsunspor’un Çorumspor ile Nuri Asan Tesislerinde oynadığı karşılaşmayı izlemeye gelen bazı taraftarlar kendilerini tehlikeye attılar.
 
Samsunspor-Çorumspor karşılaşmasının Nuri Asan Tesislerinin İki nolu sahasında oynanacak olması nedeniyle bir çok taraftar Tesislerin demir korkuluklarına tırmandılar.
 
Maçı demir korkuluklar üzerinde takip eden Samsunspor’un cefakar taraftarlar adeta ölümü göze aldılar.


Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısında sahaya Szumski, Alim, Yusuf Abdioğlu, Ali Ülgen, Mücahit, Osman, Celil Yüksel, Boldrin, Fofana, Novikovas ve Tomane 11’i ile çıktı.

Samsunspor’da Çorumspor maçının İkinci yarıda ise Aykut, Yunus Emre Çift, Şener, Soner, Hasan Kılıç, Yusuf Emre Gültekin, Muhammet Ali, Harris, Yusuf Ensar ve Ahmet Sagat oyuna dahil oldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşenur Öndaş Arşivi
SON YAZILAR