SAMSUNSPOR KAZANMAK İSTİYOR

Sportoto 1. Lig'de yarın oynanacak Altay-Samsunspor maçıyla resmen start alacak.. Kırmızı Şimşekler deplasmandan 3 puanla dönerek sezona galibiyetle başlamak istiyor..
Yılport Samsunspor’da Teknik Direktör Bayram Bektaş dünkü antrenman öncesi basın açıklamasında,
"Rakibimizin oynadığı hazırlık maçlarını iyice analiz ettik. Rakibin durumu ortada ancak, bizim asıl sahada ne yapmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor. Bununda bilincindeyiz. Buna yönelik çalışıyoruz. Çocuklarda istekli ve arzulu. Çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Mutlak galibiyet beklentisi olan şehir ve taraftarımız var.
Bizde en iyi şekilde, güzel bir oyunla Samsun'a galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. İnşallah öyle olur” dedi.
Yeni transferler hakkında bilgi veren Bayram Bektaş, "Transferlerimiz geldi. Sağ bek Zeki yıllarca Süper Lig forması giyen, takım kaptanıydı. Çok deneyimli bize mutlaka artı katacaktır. Birde forvetimiz geldi. Ancak onun antrenman eksikliği durumundan dolayı, ilk maç kadrosuna dahil edemeyeceğiz.
Daha sonraki maçlarda forma giyecektir. Sarp Ekinci çok potansiyelli mevkiinin özelliğini taşıyan bir kanat oyuncusu olacak. Fırsat transfer her zaman olabilir. Ancak bizim mevkisel olarak yer mevkide az çok 2 eş değer oyuncumuz oldu. Bazı mevkilerde ise bu sayı 3, ancak forvet ve sağ bek gelince zaten çok elzem bir ihtiyaç olmadığı taktirde bu şekilde olacak. Ekstra bir durum olursa o zaman bakarız” diye konuştu. Ben bu takıma inanıyor ve güveniyorum.. İnşallah sezonun ilk maçında sahadan galibiyetle ayrılarak lige güzel bir başlangıç yapacağız..
Yapılan transferler bence son derece yerinde ve önemliydi.. İnşallah tüm transferler takıma en kısa sürede uyum sağlar ve Samsunspor için ellerinden gelen her şeyi yaparlar...
Bu arada Yurtdışı programı için Ekvador’da bulunan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerimi iletir, acil şifalar dilerim...
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR