SAMSUNSPOR KAYIPSIZ GEÇMEK İSTİYOR

SAMSUNSPOR KAYIPSIZ GEÇMEK İSTİYOR
Önlerinde çok uzun bir süreç bulunduğunu, bu yolda zaman zaman eksikleri olacağını vurgulayan Aztopal, takımı bu bilinçle oluşturduklarını, haftayı kayıpsız geçerek yollarına devam etmek istediklerini kaydetti.

Genel Menajer Mustafa Aztopal,  2-1 öne geçtikleri Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısında şanssız şekilde beraberlik aldıklarını söyledi. Bandırmaspor'un iyi bir takım oluşturduğuna işaret eden Aztopal, "Sonuç olarak iyi bir takımı yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Biz de eksiklerimize rağmen çok iyi oynadığımız Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısında 2-1 öne geçmemize rağmen 2-2 berabere kaldık. Deplasmandan puan almak önemliydi, şampiyonluk yolunda 1 puan da iyidir." dedi.

"Sahamızdaki maçta tek hedefimiz var"
Aztopal, pazar günü sahalarında Akhisarspor ile karşılayacaklarına dikkati çekerek, şöyle devam etti: "Milli takım arasına girmeden önce Akhisarspor ile sahamızda oynayacağız. Bu maçın hazırlıklarına başladık. Sahamızdaki maçta tek hedefimiz var, o da galibiyettir. Ne yazık ki Burak Çalık ve Erkam Reşmen'in izolasyon süreçleri bir hafta daha devam edecek. Bandırmaspor maçında sakatlanan Kevin Boli'nin de MR'ı çekilecek, umut ediyoruz ki önemli bir sakatlığı yoktur." Önlerinde çok uzun bir süreç bulunduğunu, bu yolda zaman zaman eksikleri olacağını vurgulayan Aztopal, takımı bu bilinçle oluşturduklarını, haftayı kayıpsız geçerek yollarına devam etmek istediklerini kaydetti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.