SAMSUNSPOR KALDIĞI YERDEN

SAMSUNSPOR KALDIĞI YERDEN
Tff 1.lig'de hafta sonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak Sasunspor'da kritik 90 dakikanın hazırlıkları bir günlük aranın ardından yeniden start aldı.

HAZIRLIKLAR SON SÜRAT
Samsunspor'da hazırklar kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu Tff 1.liginin 6. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak olan Kırmızı beyazlılar'da zorlu müsabakanın hazırlıkları bir günlük aranın ardından yenide başladı. Nuri Asan Tesislerinde Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra istasyon ve pas çalışmasına geçen Samsunspor'da oyuncuların performansları Teknik heyetinde yüzünü güldüerdü. 


ANTRENMANI YAKINDAN TAKİP ETTİLER 
Antrenman teknik ve taktik çalışması ile son buldu. Öte yandan dün gerçekleşen idmanı Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Kırmızı beyazlıların Sporfi Direktörü Coşkun Zeren ve Yönetim Kurulu Üyeleride izledi. Zorluk seviyesi bir hayli yüksek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi Samsunspor'un başarılı çalıştırıcısı Osman Özköylü Kırmızı beyazlı oyuncularla antrenman boyunca yakından ilgilenmesi ve sık sık ikazalarda bulunması dikkatlerden kaçmadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.