SAMSUNSPOR İÇİN ZOR SEZON

Yavaş yavaş playoff hazırlıklarına başlayalım. Şuan ki Samsunspor'dan en iyimser tablo playoff çıkar. Şampiyonluk veya ilk ikiden çıkma hayallerinin üzerine bir bardak soğuk su içelim. Şunuda üzülerek belirteyim playoff için bile hazır değiliz. Oda öyle kolay değil..
  
İyi takımın çok parayla kurulamadığı gerçeği ile de tanışmış olduk. Ümraniye, Eyüp, Kocaeli, Bandırma 5 er milyonluk takımlar. Oysa biz 10 milyonun üzerine çıktık Yüksel başkanın cömertliği ile ama başarıyı ıskaladık. Demek ki paranın yanında ruhta, samimiyette, aidiyette olacak. Kadromuz parasal anlamda tamam ama diğer eksik yönlerimizide kapatmamızın zamanı geldi. Bu nasıl olacak, başta ceza ile olacak. Deplasmanda yenilgiye, kendi sahanda yenilgi + beraberliğe basacaksın cezayı. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın. Antrenmanları artırıp, izinleri kaldıracaksın. 
   
Bir diğer can sıkan konuda kulübe zararı veren istifa edip gidiyor. Oh ne güzel dünya. Bu zamana kadar alınan kalbur üstü maaşlar, extra ödemeler, primler  hepsi cepte. Zarar ne olacak, Yüksel başkan ödesin. Benim aklım almıyor. Böyle bir dünya yok. Deneme yanılma test yerimi Samsunspor. 

Şimdi işi gücü bıraktı bazı çevreler Yüksel YILDIRIM'a sardılar. Futbolcu seçiminde bir,  bilemedin iki futbolcu belki önerir takıma aldırabilir kulüp başkanı. Takımı komple kurmaz. Takımı başkan kurmuş gibi bir hava estirilme, başkanı etkisiz kılma çabaları net bir şekilde görülüyor. Bunun adı ihanettir başka açıklaması olamaz. Daha durun o neki, başkanın, Samsunspor'un süperlig e çıkmasını istememesi gibi bir şeylerde dolaşıyor sosyal medya da. Traji komik gerçekten. Dilin kemiği yok derler ya doğru.. Başkanın işi yok trilyonları havaya savuracak. 

Yüksel YILDIRIM bu takıma hayat vermiştir NOKTA. Biraz vicdan biraz insaf diyorum bol keseden sallayan çevreye. 100 lira kaybetsek o akşam zor uyuruz, adam trilyonları Samsunspor'un uğruna harcıyor ama yaranamıyor. Gerçekten ayıp ediyoruz. Samsunspor'un başarısızlığına hepimiz üzülüyor, acı çekiyoruz ama inanın onun kadar değil. Yüksel başkanın adını bırakın. O bizi bırakmadan. Ateşle oynamayın. Eğer gerçek Samsunspor'lu iseniz sahanın içine bakın, dışını başkan halleder. Eğer bu takım başarıyı yakalayacaksa bu er yada geç Yüksel başkanla olur. Hatalı transferlere biz üzülürüz o ödemeyi yapar. Neyin peşindesiniz Yüksel başkandan ne istiyorsunuz. Samsunspor'un başarılı olması için Yüksel başkana kırıcı laf edilmez, eksik gördüklerimiz dile getirilir, tavsiyeler verilir, öneri getirilir. Herkese sağduyu tavsiye ediyorum. Söylenecek pek de birşey yok.

Şimdilik zor günlerden geçiyoruz, daha güzel günlere beraber ulaşmak dileği ile

Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR