SAMSUNSPOR İÇİN OLMAK VEYA OLMAMAK


TFF 1.lig'nin 32. haftasında Samsunspor sürat köprüsünden geçiyor.. Olmak veya olmamak adına ligde kala bilmek için varını yoğunu ortaya koyacak olan Kırmızı şimşekler bu maçtan mutlaka kazanarak galibiyet ayrılması gerektiğine inanıyorum.. Samsunspor alt sıralarda mücadele eden takımların kendi aralarında ki karşılaşmalara bakınmaksızın kendi işini kendi görerek 3 puanı kapıp rahat bir nefes alması için Giresunspor'u evine eli boş göndermesi gerektiğine inanıyorum.. 

Burada en büyük görev yüce Samsunspor taraftarlarına düşüyor.. Eskişehir'e gittiğim de tribünlerin korkonç tezahüratlarını Samsunspor üzerindeki baskısını gördükten sorna bizlerde 19 Mayıs tribünlerinde aynı baskı ve coşkuyu Giresunspor üzerine yoğunlaştırmamız ve rakibin sahada ayaklarını titretmemiz gerekiyor.. Bu köşe yazımda Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve Yöneticileri uyarıyorum.. Bu haftanın önemini anlata bilmek için gerekirse Basın toplantıları yapıp içerisinde bulunduğumuz vahim tablonun anlatılması gerektiğine inanıyorum.. 


Kalan 3 haftada Samsunspor'un hedefi 6 puan olmalı... Bu puanları alarak TFF 1.lig'in de tekrar yerimizi sağlamlaştırarak yapılan son model stadyumumuzda yeni sezon için şampiyonluk şarkıları söylememiz gerekiyor.. Bu sezon lig başladığından son 3 maça kadar ateş çemberi içinde mücadele eden Kırmızı şimşekler son 52 yılın en kötü sezonunu yaşadı.. Samsunspor'un kurtuluşu Samsun Şehrinin ve taraftarlarının btünleşmesi ile gerçekleşecek.. Takımlarını bu haftaki maçta her zamankinden daha ateşli bir taraftar topluluğu olarak rakip üzerinde baskı kurmaları gerektiğine inanıyorum.. 


Eskişehir'de bizim futbolcuların Eskişehirspor taraftarlarının baskısı ile bizim futbolcuların ayakları nasıl titrediyese bu hafta Giresunspor'da ayaklarının yerden kelmesi diliyorum.. Kısacası Samsunspor olmak veya olmamak maçına çıkıyor.. Telaşa gerek yok.. Sakin ve sabır olmamız gerektiğine inanıyoru.. Teknik heyetin bu maçta futbolcuların moral ve motivasyonlarını en üst düzeyde tutması gerekiyor.. Bu köşemden Teknik direktör Osman Özköylü'ye sesleniyorum.. Öyle bir taktik yapki rakip şaşırsın.. Sen kazanmasını bil, Osman Özköylü olduğunuda cümle aleme isbat etmiş oldu.. Haydi Samsun... Başkan Samsunspor YOK... Şimdi Armaya ve Forma sahip çıkma zamanı.. Herkesi Pazar günü saat 16.00'da 19 Mayıs stadyumunu tıka basa doldurmasını istiyorum.. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN !!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR