Samsunspor İçin Bu Sezon Kapandı!!!

  Zaten ne giden ne gelen teknik kadroda, ne de oyuncularda başarıya gidebilecek inanç yoktu. Takımın kaptanının daha çok önemli üç maç varken apar topar gönderilmesi, playof maçları öncesi yersiz açıklamalar Samsunspor u çizgisinden saptırmıştı. Hele son beş haftada sadece 2 puan toplayabilen Eyüpspor u geçememek, ne anlaşılır ne tartışılır ne de hazmedilir birşey değil. Rakip Eyüpspor, alın playof u dedikçe elinin tersiyle iten futbolcularımız takımı Tuzlaspor un da altına düşürdüler. Tuzlaspor Eyüp ü geçip playof tan süperlig e çıkarsa ne güleriz değil mi !
    Tomane nin 33 maçta 33 ilk onbir çıkması, teknik ekibin Samsunspor un kaderini Portekiz li oyuncunun ayaklarına bağladığını gösteriyor. Bu hata Samsunspor un şuan daki durumunun en büyük payı. Bence Tomane ye haddinden fazla bonus verildi. 
    Maalesef playofa giden son birkaç haftalık periyoduda iyi yönetemedik. Bu saatten sonra yeni sezon yapılanmasına yönelik olumlu adımlar taraftarın gerginliğini alır. Takımdan formanın ağırlığını kaldıramayan kim varsa gönderilsin. Şöyle bir gerçek var buda artık gözardı edilmesin. Takım eğer süperlig istiyorsa kadroyu şimdiden kurmak zorunda. Süperlig e çıktığımızda elimizdeki star  oyuncular yok olmayacağına göre neden şimdiden süperlig kadrosu kurmuyoruz. Takımda ağırlık merkezini kaldırabilecek en az 6 futbolcuya acilen ihtiyaç var. Öyle böyle değil " gerçekten Samsunspor mu almış "  dedirtecek futbolculara ihtiyaç var. 1.ligden birkaç maçta parlamış futbolcu bizi ancak bu kadar taşıyabiliyor çok daha fazlası lazım. Aynı kaderi geçen yılda yaşadık. Gelecek sezon Samsunspor un sezonu olsun. Haftalar öncesinden şampiyonluğu garantileyecek kadro görmek dileği ile.
    Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR