Samsunspor Hız Kesmiyor

Samsunspor Hız Kesmiyor
SAMSUNSPOR teknik direktörü Erhan Altın, Giresunspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "İki Karadeniz takımını karşı karşıya getirecek olan bu zorlu maçta gülen taraf olmak istiyoruz" dedi.

"Kupada son haftaya üst tura çıkma şansı ile girdik"
Dün Ziraat Türkiye Kupası’nda Centone Karagümrükspor’u mağlup eden Samsunspor, ara vermeden PTT 1'nci Lig'in 18'nci haftasında deplasmanda oynayacağı Giresunspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen çalışmada kupa sınavında forma giyen futbolcular düz koşu yaparken, diğer oyuncular ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Centone Karagümrük deplasmanında elde edilen galibiyetten dolayı genç futbolcularını bir kez daha kutladığını belirten teknik direktör Erhan Altın, "Kupada son haftaya üst tura çıkma şansı ile girdik. Bizi buraya genç oyuncularımız getirdi. Mersin İdmanyurdu karşısında da sahaya yine onlarla çıkacağız. Onlara olan güvenim tam" dedi.

"Bu Maç Bir Karadeniz Derbisi"
Ligde hafta sonu oynayacakları Giresunspor mücadelesine de değinen Altın, "Rakibimiz Ligin iyi futbol oynayan takımlarından. Ayrıca bu maç bir Karadeniz derbisi. Öncelikli düşüncemiz mücadelenin dostluk çerçevesi içerisinde geçmesi. Sonrasında da izleyenlerin keyif aldığı, zevkli bir mücadele ortaya çıkması. İki Karadeniz takımını karşı karşıya getirecek olan bu zorlu maçta gülen taraf olmak istiyoruz. Bu sezon özellikle deplasmanda iyi bir performans ortaya koyduk. Bu başarılı grafiğimizi Giresunspor önünde de sürdürmek istiyoruz. Galip gelerek play off hedefi doğrultusunda yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.