SAMSUNSPOR HIRS KÜPÜ

SAMSUNSPOR HIRS KÜPÜ
Kırmızı beyazlılar'da hafta sonu oynanılacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarının Samsun ayağı tamamlandı.

ERCAN VE ERTUĞRUL YER ALMADI 
Samsunspor'da Gaziantep mesaisi aralıksız devam ediyor. Pazar günü deplasmanda kritik bir müsabakaya çıkacak olan Samsunspor'da zorlu 90 dakikanın hazırlıkları Nuri Asan Tesislerinde sürdü. Korkır'ın istifası sonrası takımın başında görev alan Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ve ısınma harektleri ile start aldı. Antrenmanda sakat olan futbolcular Ercan Yazıcı ve genç kaleci Ertuğrul yer almadı.  


OSMAN ÖZKÖYLÜ'DEN İKAZALAR 
5'e 2 orta oyunu ile devam eden idmanda Samsunspor'lu futbolcuların oldukça hırslı ve istekli çalışmaları gözlerden kaçmadı. Antrenman boyunca Kırmızı beyazlı oyuncuları sık sık uyaran Teknik direktör Osman Özköylü futbolculara "Artık hata yapma lüksümüz yok. Hepinizden öz verili bir şekilde çalışmasınızı istiyorum." sözleri ile ikazlarda bulundu. Öte yandan dün Samsun'da gerçekleşen son antrenmanı Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve Yönetim Kurulu Üyeleride yakından takip etti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.