ÇARŞAMBA'DAN KUPAYA ERKEN VEDA

Efsane Çarşambaspor Ziraat Türkiye kupası müsabakasında sahadasında kendisi gibi 3. Lig de boy gösteren Yozgatspor FKyı konuk etti.. Maçın saat 13.00 da oynantılması yoğun sıcak nedeniyle sahadaki futbolcuları bir hayli zorladı..

Bu nedenle maçın ilk devresinde pozisyon anlamında kısır bir 45 dakika izledik.. Çarşambaspor ilk yarıdının son bölümünde rakip kalede etkili olsada son vuruşlar etkisiz olunca istenilen gol gelmedi ve maçın ilk devresi 0-0 berabere tamamlandı..

 Maçın ikinci yarısına yeşil beyazlı Çarşambaspor daha istekli ve arzulu başladı.. Özellikle sol kanattan gelişen Çarşambaspor ataklarında kaleciyi geçemedik.. Ancak maçın 71. Dakikasında kaleyi cepheden gören frikik vuruşunda Çarşambaspor kalecisi Kadirin hatası sonrası Yozgatsporşu Ali Kaan Şahanbas takımını 1-0 öne geçirem golü attı..

Çarşambaspor golden sonrada iyi oynayıp pozisyonlar bulsada aradığı ve istediği golü ne yazıkmi bulamadı.. Efsane Çarşambaspor'un 90 dakika boyunca rakibine göre daha iyi oynamasına rağmen Ziraat Türkiye kupasında 90 dakika sonunda kazanan ve tur atlayan taraf Yozgatspor oldu.. Artık Efsane Çarşambaspor'un bu maça unutup lige odaklanmalı.. Lig bizim için daha önemli.. Hatalarda ders çıkartıp Çatalcaspor maçına kenetlenmeliyiz.. HER ŞEY SAMSUN FUTBOLU İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR