SAMSUNSPOR GÜVEN VERİYOR

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele veren Yılport SamsunSpor 2019-2020 sezonuna ara vermeden hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

Geçen sezon kıl payı kaçırılan şampiyonluğu hiçte kaçırmaya niyeti olamayan Kırmızı Şimşekler Türkiye’de isim yapmış İrfan Buz ile çıktığı bu yolda önemli mesafeler kaydetti. 

Göreve gelir gelmez deneyimli Teknik Direktör İrfan BUZ takımın aksıyan taraflarına nokta transferler yaparak Samsunspor’un gücüne güç katmış oldu ve Transferlerde  Stopere Yalçın Kılınç, Forvet Atabey Çiçek, Ahmet Han Köse, Sağ Açık Guedo Koçer, Ferhat Sulcuoğlu Stoper, Gökhan Meral Sol Bek Caner Arıcı Sağ Bek; bu futbolcular dışında geçen seneden takımda yer alan isimler ise şöyle; Furkan Köse, Ahmet Altın, Nurullah Aslan, Ercan Yazıcı, Aytaç Sulu, Erkan Reçber, Nuri Terliksiz, Okan Dernek, Oğuz Gürbulak, Ramazan Çevik, Samet Asatekin, Enes İslam İlkin, İlyas Kubilay Yavuz, Onur Eriş, Bahattin Köse, Bünyamin Cesur Karataş, Samet Hakan Kılıç. 

Bu kadro 12 günlük Bolu Kampından Samsuna dönerek 2 Ağustosta Samsun Nuri Asan Tesislerinde bir araya gelerek çalışmalarına devam edecekler. Deneyimli Teknik Direktör İrfan BUZ futbolculara bayram tatili verdikten sonra 12 Ağustos tarihinde tekrar Nuri Asan Tesislerinde bir araya gelinerek 2.Etap Erzurum Kampına gidilecek. 

Erzurum Kampı Bolu Kampına göre daha zorlu geçeceği gözüküyor. Erzurum’un Rakımdan dolayı futbolcularımızın ciğerleri açılmış olacak. Erzurum’da 3 hazırlık maçı yapacak Kırmızı Şimşekler İrfan BUZ’un ifadesine göre taktik maç yapılarak çalışmalar devam edecek 1 Eylülde başlayacak 2.Lig Beyaz Grup için SamsunSpor deplasmanda oynayacağı Gümüşhane’ye hareket edecekler.

Gümüşhane’de Mutlak Galibiyet Parolasıyla sahada yer alacak olan Yılport SamsunSpor 8 Eylül Pazar günü hasret çektiği taraftarlarının önünde PendikSpor’u konuk edecek. Bana göre şahlanacak SamsunSpor bu iki müsabakadan 6 puan elde ederek yolundan şaşmadan hedefe doğru yelken açarak Ankara deplasmanında BakSporla karşılaşacak buraya kadar her şey güzel burada en büyük görev taraftara düşüyor içerde ve dışarda verecekleri büyük destekler ile bu sene şaşmadan  Şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürüyecekler. 

Bu köşe yazımda bir konuya değinmek istiyorum Kombine bilet satışı ve SamsunSporun yeni ürünleri SamsunSpor Store satışa sunulmuştur. Takımımıza destek olmak açısıyla gurbetçi vatandaşlarımız ile Samsunspor taraftarının ilgi göstermesini bekliyorum bu vesileyle yaklaşan Kurban Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar Saygılarımı Sunarım.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR