SAMSUNSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELECEK

SAMSUNSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELECEK
Kırmızı-beyazlı ekip geçtiğimiz seneden ders alarak yeni sezonda çok daha güçlü adımlar atarak hedefe ulaşmayı planlıyor.

Yılport Samsunspor 2019-2020 sezonuna doğru adımlar atarak, hatalarından ders alarak hazırlanıyor. Yönetim, teknik direktör ve yeni teknik heyet geçen seneyi her şekilde analiz ederek güçlü bir tavırla geleceğe uzanmanın planları yapıyor.

45rt45rt45t-3.JPG

Geçen sezon takımın en büyük sorununun takım olamaması olduğunu söyleyen Mustafa Aztopal, “Geçen sene iyi niyetli bir takım oluşturulmuş ve bu takım 73 puan aldı. Aksaklıklar ya da yapılan hamlelerde bir takım yanlışlıklar olsa bile devre arası transferleri de içene katarak söylüyorum çünkü o transferlerden yeterince faydalanamadık. Hatta hemen hemen hiç faydalanamadık. Halbuki kariyer olarak, futbol birikimi ve yeteneği olarak önemli isimlerdi. Sezon başındaki gelen isimleri de bir araya getirdiğinizde Samsunspor’un en büyük sorunu bir türlü takım olamamaktı. Bununla ilgili biz her türlü özeleştiriyi de yapıyoruz ve yaptık da. Bundan sonrası için böyle bir lüksümüz yok. Samsunspor’un bu olmadığını hepimiz biliyoruz. Bununla ilgili alınması gereken tüm dersler alındı. Üzerine ciddi bir şekilde gidiliyor. O yapıyı tam oluşturabilmiş olsaydık şampiyon olurduk. Bir takım hamleleri başlattık ama frene basarak gidiyoruz. Çünkü doğru adamlar getirmek lazım, doğru hamleleri yapmak lazım." dedi.

ss1-8127.JPG

"NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"
"Samsunspor’un bir sene daha aynı şeyleri yaşama şansı yok" diyen Mustafa Aztopal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her takıma saygı duyuyoruz ancak geçen sene rakipleri gaza getiren bir takım ifadeler kullanılmış. O ifadeleri çok daha dikkatli kullanmak gerekiyor. Rakibe saygı duymak lazım ama kendi gücümüzü de bilerek oynamamız lazım. Ben bu şartlarda ortaya böyle kaliteli bir takım kuruyorsam Samsunspor her maça 3 puan için çıkacak. Bu ruhun oturması için biz ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü başka şansımız yok.” 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.