Ayşenur Öndaş

Ayşenur Öndaş

Samsunspor Gardını Almalı

Yılport Samsunspor’un İstanbulspor maçında iki büyük hatası yapıldı.. Kırmızı beyazlıların İstanbulspor filelerine gönderdiği gol ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı.
 
Samsunspor’lu futbolcu Bah’ın rövanşta golü tekrar görüntülerinde ofsayt ile uzaktan yakından alakası olmadığı orta hakem Zorbay Küçük ve yardımcısının büyük bir hataya imza attığı ortaya çıktı.
 
Maçın İkinci yarısında ise bir başka hata pozisyonu yaşandı. Samsunspor’un genç futbolcusu Polat Yaldır’ın İstanbulsporlu rakibi ile girdiği pozisyonda ayağına aldığı darbe sonucu kendini yere bıraktı.

Bu pozisyonun tekrar görüntülerinde İstanbulsporlu oyuncunun Polat’ı ayağına direk bastığı gözlendi. Maçın orta hakemi Zorbay Küçük bu pozisyonu pas geçerek belkide kırmızı kartlım faulde oyunu devam ettirdi.
 
sezon başından bu yana hakem hataları nedeniyle puanlar kaybeden Samsunspor son iç saha karşılaşmasındanda hakem hatasından dolayı sahadan 1 puanla ayrıldı.

Umarım böylesine büyük hakem hataları gelecek sezon yine Samsunspor’un başını ağrıtmaz..

Yeni sezonda Samsunspor’un her anlamda gardını iyi alması lazım.. Çünkü sahada ne kadar iyi olursanız olun hakem hataları size puan yada puanlar kaybettiriyor..

Yılport Samsunspor’da Önce prensipte anlaşma sağlanan genç teknik adam Çağdaş Atan ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
 
Samsunspor, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile karşılıklı iyi niyet çerçevesi içinde anlaşılarak görüşmelerin sonlandırıldığını duyurdu.


Eminim ki Samsunspor yönetimi takımın başına bizleri hedefe ulaştırabilecek tam kapasiteli ve bu ligin tecrübeli bir teknik direktörünü getirecektir..

Aksi taktirde Samsunspor’un camia olarak bir seneyi daha heba etme gibi bir düşüncesi yok.. Bu nedenle bizi Süper lige çıkaracak teknik ekip ve futbolcuların oluşturulması lazım..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşenur Öndaş Arşivi
SON YAZILAR