SAMSUNSPOR GALİBİYETİ HATIRLADI

SAMSUNSPOR GALİBİYETİ HATIRLADI
Yılport Samsunspor, TFF 1.Lig'de ertelenen 12. hafta mücadelesinde Aydeniz Et Balıkesirspor'u 3-1 mağlup etti.

Kırmızı-beyazlılar deplasmanda ertelenen TFF 1.Lig 12. hafta mücadelesinde Aydeniz Et Balıkesirspor ile karşı karşıya geldi.  Balıkesir Atatürk Stadyumunda oynanan mücadele 3-1 Yılport Samsunspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

fotog-5.jpg

İlk devrede topa daha fazla sahip olan Yılport Samsunspor, rakibine göre hücumda daha etkili oldu. Eksikleri olan Aydeniz Et Balıkesirspor'a karşı orta alanda da üstünlük sağlayan Yılport Samsunspor, 19. dakikada aradığı golü buldu.

fotog-2.jpg

Yaptığı sert vuruşla kaleciyi avlayan Nadir Çiftçi, takımını 1-0 öne taşıdı.  Golden sonra iki takım da ataklar yapsa da istediği pozisyonları yakalayamadı. Yılport Samsunspor devre arasına 1-0 önde girdi.

fotog-6.jpg

SAVİCEVİC İLK GOLÜNÜ ATTI
İkinci yarıya da etkili başlayan Yılport Samsunspor, Nadir Çiftçi ile ikinci golü buldu. Rakip defans ve kalecinin hatasını iyi değerlendiren Nadir, yaptığı vuruşla Yılport Samsunspor'u 2-0 öne geçirdi. Golden dokuz dakika sonra Balıkesirspor'da kale önünde topla buluşan Ezeh, savunmayı geçerek durumu 2-1'e getirdi.

fotog-7.jpg

Karşılıklı atakların devam ettiği maçta Saviçevic 77. dakikada Yılport Samsunspor'u 3-1 öne geçiren golü kaydetti. Son düdükle birlikte mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Yılport Samsunspor, 3-1'lik skorla kazandı. Yılport Samsunspor puanını 24'e yükseltirken ev sahibi Aydeniz Et Balıkesirspor ise 15 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.