SAMSUNSPOR GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

SAMSUNSPOR GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR
Yılport Samsunspor TFF 1.Lig'in onuncu haftasında bu akşam Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek. Kırmızı-beyazlılar, bu maçtan 3 puan alarak sıralamada üzerinde olan rakibi ve zirveyle arasındaki farkı kapatmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Menemenspor'a 3-2 kaybettikten sonra teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını ayıran Yılport Samsunspor, bu akşam yeni hocası Fuat Çapa ile ilk sınavını verecek.  Kırmızı-beyazlıların 19 Mayıs Stadyumunda saat 19:00'da Erzurumspor ile oynayacağı kritik mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

manset-2-102.jpg

HEDEF 3 PUAN
Geride kalan haftalarda 6 galibiyet ve 3 yenilgi ile 18 puan toplayan ligin iddialı ekiplerinden Erzurumspor'u ağırlayacak olan 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 puanlı Yılport Samsunspor'da yeni teknik direktör Fuat Çapa'nın yapacağı dokunuş merak ediliyor. Kadro yapısı ve oyuncu tercihi merak uyandıran Çapa, basın toplantısında 3 puan için mücadele edileceğini açıklamıştı. Kırmızı-beyazlılar, ligde beklediği sonuçları alamasa da yeni bir başlangıç yapıp kendi evinde Erzurumspor'u yenerek puan farkını azaltmak için sahaya çıkacak.

DÜDÜĞÜ AK ÇALACAK
Bu akşam saat 19.00’da 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak Yılport Samsunspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını hakem Caner Ak yönetecek. Ak'ın yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ve Emrah Ünal yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Yalçın Taşkınfurat görev alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.