SAMSUNSPOR FRENLENDİ!

SAMSUNSPOR FRENLENDİ!


PTT 1.Lig'in 24'üncü haftasında Samsunspor zorlu Elazığspor deplasmanında bir önceki hafta Hakem Çağatay Şahan'ın gösterdiği kartlar ile orta sahanın beyni Taha Yalçıner, Hasan Kılıç ve sakat olan Doğan Erdoğan'dan yoksun olarak sahada mücadele veren Kırmızı Beyazlılar zirveden kopmamak adına mutlak galibiyet parolası ile adeta sahada savaştılar. Kazanmaktan başka düşünce aklında barındırmayan Kırmızı Beyazlı futbolcular yapmış olduklar mücadele ile deplasmanda tepkileri üzerine topladı.


Maç öncesi Elazığ Atatürk Stadyumu'ndaki elektriklerin gidip gelememesi neticesin maç saatinden 15 dakika geç başladı. İki takım'da önemli futbolcularında yoksun çıktılar sahaya. Samsunspor oyuna kontrollü başladı. Elazığ kalesinde yaptığı etkisiz ataklardan netice elde edemedi. Samsunspor'da Ercan Yazıcı ilk 10 dakika içerisinde Elazığspor'un oyuncusu Noyan Öz'le çarpışarak yerine tecrübeli oyuncu Murat Akyüz'e bıraktı. İlk 45 dakikada ik takımda tempoyu yakalamadı. Maçın pozisyonlarına gelince Elazığspor'un tek bir pozisyonu vardı oda Noyan Öz'ün vuruşu kaleci Soner'e takıldı. İlk yarıda iki takımın temposunun düşük olmasından dolayı 0-0 tamamlandı.


Samsunspor ikinci yarıya daha canlı ve tempolu başladı. Elazığ kalesinde gol aradı ama aradığı golü bir türlü bulamadı. 61'inci dakikada Ivanov oyundan alında yerine Eren Tozlu oyuna dahil oldu. 64'üncü dakika Murat Akyüz'ün ceza sahasına doldurduğu topa  M'Billa yükseldi ama yetişemedi ve Samsunspor 1 golden oldu.73'üncü dakika Mehmet Çakır'ın sert vuruşunu Soner Şahin muhteşem çelerek gole engel oldu.Musa Aydın oyundan alındı yerine Adanaspor karşılaşmasında ofsayt gerekçesiyle topu cılız bir şekilde kalecinin kucağına bırakan Recep Niyaz oyuna dahil oldu. Kırmızı Beyazlıların Teknik Direktörü Erhan Altın'ın Eren Tozlu ve Recep Niyaz değişikliği bir işe yaramadı ve Samsunspor Süper Lig yolunda umudunun birazı Elazığ'a bıraktı. Maç etkisiz ataklar sonucunda 0-0 beraberlik sonuçladı.


HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR