SAMSUNSPOR EVİNDE BİR BAŞKA

SAMSUNSPOR EVİNDE BİR BAŞKA
Samsunspor evinde bir başka.. Kırmızı beyazlılar iç sahada oynadığı tüm maçlarda taraftarının desteğini de arkasına alarak rakiplerine sahayı adeta dar ediyor


İÇ SAHADA TARAFTAR FAKTÖRÜ 
Kırmızı beyazlılar 2016-2017 sezonunda dış sahadaki kötü çizgisine rağmen iç sahada adeta bir başka takım olarak sahaya çıkıyor. Özellikçe çıktığı Yeni Malatyaspor ve Boluspor gibi kritik karşılaşmalarda Samsunspor 19 Mayıs stadyumunda rakiplerine üçer gol atarak 3 puana uzanan taraf oldu. Özellikle taraftarlar desteğini arkasına alarak rakibi karşısında sahda adeta 12 futolcu ile mücadele eden Kırmızı beyazlılar Boluspor ve Yeni Malatyaspor karşısıdna rakiplerine 3'er gol attı ve kalesinde gol görmemişti.

DEPLASMANDA 1 PUAN 
Kırmızı beyazlılar bu sezon iç sahada oynadığı 11 maçta 4 galibiyet ve 5 beraberlik alırken 2 karşılaşmada sahadan yenilgi ile ayrıldı. İç saha karnesinde başarılı bir tablo çizen Kırmızı beyazlılar dış sahada ise sadece 1 puan kazanabildi. Manisaspor karşısında sahadan 0-0’lık skor ile ayrılan Samsunspor, Denizlispor deplasmanına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Taraftarlar ise yapılan transferlerin tamamen takıma uyum sağlamalarının ardından Denizli deplasmanında takımlarından galibiyet bekliyorlar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.