SAMSUNSPOR DOSYASINI İYİ OKUYUN

İl Özel İdaresi ile ilgili yaptığımız haberler ve yazdığım köşe yazıları ile ilgili adeta telefonlarım kilitlendi. Memnun olanlardan, sıkıntılı olanlara varıncaya dek insanlara bir dokunun bin ah işitin. Meğer bizim zevatı kiram!... neler, neler yapmış da bir kısmından haberim olmamış. Ülkesini vatanını, milletini seven herkes yapılan yanlış işlerin karşısında durmak zorundadır. Korkarak, çekinerek veya rızık endişesi çekerek bildiklerini saklayan insanlar hem bu dünyada hem de gerçek dünyada cezasını çekeceklerini unutmasınlar. Üç kuruşluk çete bozuntularından veya kendisini siyasetçi sanan insan müsveddelerinden en ufak bir korku duymalarına gerek yok. Bize gerçekleri getiren hiç bir arkadaşı bu güne kadar deşifre etmediğimiz gibi, bu günden sonra da etmeyeceğimizden emin olabilirsiniz.

Gerek İl Özel İdaresi'nde çalışan dürüst insanlar, gerekse yazılarımızı okuyan toplumumuz, yaşanan olaylardan bir hayli rahatsız olmuş. Rahatsızlık duymayan insanlar yok mu derseniz elbette var, yaptıkları alavere dalavere işlerini tespit edip köşemizde yazdığımız insanlar ise bir hayli rahatsız. Geçenlerde yolda gördüğüm eski İl Genel Meclisi üyesi arkadaşım Reşat Keleş selamımı almadı, hatta arkasını döndü, ben de üzüntüden kahroldum!... Daha önce İl Özel İdaresi'ne sınavsız alınan personelle ilgili kendisini arayıp hangi siyasetçilerin çocuklarının işe alındığını sorunca kendi çocuğunun da sınavsız işe alındığını söylemedi. İl Özel İdaresi'nde çalışan personel çocuklarının alındığı söyleyip, aleyhlerinde verdi veriştirdi. Meğer bizim uyanığın oğlu da Suat Kılıç'ın referansı ile işe yerleştirilmiş, hem de sözleşmeli yapılmış, şimdi memur kadrosuna atanması için mücadele ediyor. Ama merak etmesin Suat Vekili onu da halleder!...

Bu şehirde yıllardır haklı olanlar mağdur, suçlu olanlar güçlerinden ötürü haklı pozisyonunda olmaya alıştıklarından biz doğrudan yana tavır koyduğumuzda feryadü figan ediyorlar. Yine Mevlaya hamdü senalar ederek bize gerçekleri toplumla paylaşma fırsatı verdiğinden O'na sonsuz şükranlarımı sunuyor, kendisine hakkıyla inanan ve yaşayan kullarından olma şerefini ihsan eylemesini diliyorum. Şu ana kadar ele aldığımız kurumlar ağır, ağır hizaya gelmeye başladılar, geçmişte hata yapanlar bedellerini ödemeye başladılar, kamu malını yemeyi kendilerine vazife edinenler sudan çıkmış balığa döndüler.

Şehrimizdeki en büyük sorunlardan birisi de Samsunspor Kulübü'nün günümüze kadar yaşanan ekonomik sıkıntılarının gerçek yönlerinin gün yüzüne çıkması idi. Şükürler olsun onu da yayınlamak bize nasip oldu. Yayınlamakta olduğumuz belgeler resmi belgelerdir. İçişleri Bakanlığı Dernek Denetleme Müfettişleri'nce yapılan teftiş evraklarını sizinle paylaşıyoruz. Bu evrakların son bölümünde kulübün paralarının ne olduğu, kimlerin nerelerde kullandığını gördüğünüzde şaşırıp kalacaksınız. Bu şehirde hangi gazeteler Samsunspor Kulübü'nün parası ile kuruldu? Hangi araba acentelikleri kulübün paraları ile kurulmuş, kulübün yirmi milyon doları kimler tarafından iç edilmiş, sonunda olay mahkemeye intikal ettiğinde akıllara durgunluk verecek derecede planlarla olay nasıl kapatılmış. Okuduğunuzda eminim şoke olacaksınız.

Bu şehirde birilerinin orasını, burasını yalayarak malı götürenlerin sonunda nasıl hüsrana uğradıklarını ve bittiklerini gördüğünüzde onlara acımayıp, belki de oh olsun diyeceksiniz. Henüz bitmemiş olanların da akıbetlerinin çok kötü olacağından emin olabilirsiniz. Kim, hangi şartlarda olursa olsun hak etmediği bir parayı alıp yerse Cenabı Hak'ın onu burnundan fitil fitil getireceğini bilmeli. Samsunspor dosyası bu anlattıklarımın açık ve net delilidir. Yıllarca kulüpte yöneticilik yapmak için elinden gelen her şeyi yapanların Samsunspor'u çok sevdiklerinden mi yoksa tamamen duygusal ilişkiler için mi kulüpte yönetici kaldıklarını gördüğünüzde Allah belalarını versin demekten kendinizi alamayacağınızdan adım gibi eminim. Bir kısmının Allah belasını vermiş ancak henüz vermedikleri de var, onların akıbetleri çok yakındır. Topluma temiz adam imajı verip çıkmak her kişinin işi, ancak temiz mazisiyle alnı dik gezmek er kişinin işi. Ne mutlu er kişi olanlara. Kalın sağlıcakla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR