SAMSUNSPOR DEPLASMANA HAZIRLANIYOR

SAMSUNSPOR DEPLASMANA HAZIRLANIYOR
PTT 1.Lig'in ikinci yarısına hızlı başlayan Samsunspor evinde lider Kayserispor'u mağlup etmesinin ardından gözünü Adanaspor karşısında 3 puana dikti.

 Kırmızı Beyazlı takım dün gerçekleştiridiği antremanla Adanspor karşısında hedefi olan 3 puan için hazırlıklarını sürdürüyor.

1 GÜNDE 2 İDMAN
Samsunspor PTT 1.Lig'in 22'inci haftasından deplasmanda Adanaspor'la karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Kırmızı Beyazlı ekip günü saat 11.00'da ve 17.00'da yaptığı 2 idmanla zor karşılaşmaya hız kesmeden hazırlanıyor. Kırmızı Beyazlılar dün Nuri Asan Tesisleri'nde Erhan Altın gözetiminde antrenman gerçekleştirdi. Samsunspor sabah Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde gerçekleşen idmanda, düz koşu ile başladı. Ardından 5'e 2 oynayan kırmızı beyazlılar, daha sonra istasyon çalışması yaptı.Samsunspor saat 17.00'da gerçekleştiridiği idmanda ise çift kale maç yaparak günü kapattı. Kırmızı Beyazlı oyuncular Süper Lig yolunda hız kesmek istemiyor.Samsunspor'un dün Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanda futbolcuların hırslı ve azimli olmaları gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.