SAMSUNSPOR ÇIKIŞA GEÇTİ

SAMSUNSPOR ÇIKIŞA GEÇTİ
Ligde son oynadığı iki dış saha maçından da galibiyetle ayrılan Kırmızı beyazlılar Tff 1.lig'in 25. haftasının en karlı takımlarından biri olarak 17. sıradan 14. sıraya yükselmeyi başararak küme düşme hattından biraz olsun uzaklaşmayı başardı.

 

5 MAÇTIR YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİ
Sezona transfer yasağı ile başlayan ve ligin ilk yarısını 17. sırada tamamlayarak taraftarlarını adeta hüsrana uğratan Samsunspor Tff 1.lig'in ikinci yarısına deyim yerindeyse fırtına gibi başladı. Sahasında ilk olarak Yeni Malatyaspor'u mağlup eden ancak bir sonraki hafta deplasmanda Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Kırmızı beyazlılar bu karşılaşmanın ardından adeta küllerinden yeniden doğdu ve oynadığı son 5 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Özellikle Denizlispor ve Altınordu karşılaşmasında aldığı iki kritik deplasman galibiyeti sonrası Kırmızı beyazlılar alt sıralardan kurtulma savaşını bu haftada da devam ettirdi. 

İZMİR'DE KRİTİK 3 PUAN 
İkinci yarının başlamasıyla birlikte Denizlispor ve Altınordu deplasmanlarından galibiyetlerle ayrılan Kırmızı beyazlılar'da özellikle 25. haftada kazanılan 3 puan Samsunspor'u bir anda 17. sıradan 14. sıraya taşıdı. Özellikle Elazığspor ve Şanlıurfaspor'un sahalarında geriye düşmelerine rağmen muhteşem bir geri dönüşe imza atarak 3 puanı kazanmaları sonrası Samsunspor'un Altınordu karşısında galip gelmesi bu karşılaşmada kazanılan 3 puanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. İşte Tff 1.ligin 25. haftasında alınan sonuçlar ve oluşan puan durumu şöyle;


Eskişehirspor         4 - 0         Göztepe    
Şanlıurfaspor         2 - 1         Sivasspor    
Elazığspor         4 - 2        Adana Demirspor    
Gaziantepspor B.Ş.B    1 - 1         Denizlispor    
Manisaspor         0 - 2         Yeni Malatyaspor    
Boluspor         4 - 1         Giresunspor    
Balıkesirspor         3 - 3        Mersin İdmanyurdu
Ümraniyespor         0 - 0         Bandırmaspor    
Altınordu         0 - 2         Samsunspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.