SAMSUNSPOR BOMBA GİBİ

Samsunspor sezonun ikinci yarısına deyim yerindeyse bomba gibi hazırlanıyor... Kırmızı şimşeklerde Teknik direktör Ertuğrul Sağlam sezonun içerisinde işini  şansa bırakmamak için ligin ikinci yarısına takımı en üst seviyede hazırlıyor.. Bu düşünce ile hareket eden Samsunspor da oyuncuların da performansları  dikkat çekiyor. 

Hocamız kamp çalışması ile ilgili yaptığı açıklamada kısaca şunları özetledi;"25 Aralık’ta Antalya’da kampımız başladı. Dün 2019 yılının son antrenmanını  yaptık. Takıma bir gün izin verdikten sonra 2 Ocak’ta akşam antrenmanı ile 2020 yılına takım olarak başlayacağız. 

Yaklaşık 1 haftalık dönem içerisinde takımımızı fiziksel anlamda daha üst seviyeye çıkarmak için yoğun bir antrenman dönemi geçirdik. Bu antrenman döneminin sonunda da Kocaelispor ile hazırlık  maçı yaptık. 

İlk etaptaki amacımız, ikinci yarıda bu zorlu yolculukta bizi fiziksel olarak ayakta tutabilecek ve bizi başarıya ulaştıracak fiziksel kaliteyi takımımıza  kazandırma adına çalışmalar yaptık. İkinci bölüm çalışmalarımızda da sistemimiz, futbol anlayışımız, özellikle yeni katılan ve katılacak olan arkadaşlarımızın takıma adaptasyonu ile alakalı olacak."

Samsunspor 2 nokta transfer daha yaparak devre arası transfer defterini de böylece kapatmış olacak.. Bu transferlerle birlikte Samsunsporun devre arası kampında gücüne güç katacağını ve sezon ikinci yarısına bomba gibi bir giriş yapacağını düşünüyorum.. Bu takımın sezon sonu şampiyonluk ipini gögüsleyeceğine eminim.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR