Samsunspor Bolu’da gücüne güç katıyor

Yılport Samsunspor takım olma yolunda hedefe emin adımlarla ilerliyor.. Son iki hazırlık karşılaşmasında bu nedenle takımımız biraz vasat görünse de karma bir takım ümidiyle sahada yer alan Samsunspor’un her geçen gün daha iyiye gideceğini düşünüyorum..
Özellikle teknik direktörümüz Bayram Bektaş’ın takım içerisinde yaptığı hamleler ve oyuncu değişikliklerini yeni sezon öncesi takımı olumlu yönde etkileyeceğini adım gibi eminim..
Perşembe günü Bolu’da oynayacağımız Sakaryaspor karşılaşmasında inşallah takımımız sahada daha istekli ve azimli olacaktır…
Aynı ligde mücadele edeceğimiz rakiplerle hazırlık maçında karşı karşıya gelmemiz bence takıma fayda sağlayacaktır.. Sağ bek ve forvet transferi de tamamlandıktan sonra Samsunspor’un yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapacağına eminim… Gaetan Laura ve Ahmet Sagat’ın Gaziantep maçındaki performansları bana umut verdi.. İnşallah diğer yeni transferlerimizi her geçen gün karton masanın üzerine koyarak bu takıma en iyi şekilde katkı verecekler…
Buradan büyük Samsunspor taraftarlarını yeni sezon öncesi kombine ve forma almaya davet ediyorum.. Şampiyonluk için kurulan bu takıma hep beraber maddi manevi destek olalım..
Ben de sizler gibi yeni sezonun bir an önce başlamasını istiyorum.. hep beraber Eyüpspor maçında 19 Mayıs Stadyumu’nda görüşmek dileğiyle..
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR