SAMSUNSPOR ARAYIŞ İÇİNDE

Milli maç dolayısıyla bütün liglere verilen ara bana göre Samsunspor'a ilaç gibi geldi. Takım olarak birarada oynayamama sıkıntısı yaşayan kırmızı şimşekler verilen arayı iyi değerlendirmek adına çalışmalarına durmadan devam ediyor. Eski Canik emektar 19 Mayıs Stadında ilk hazırlık maçını Tokatspor'la oynayan Samsunspor, bu maçta ligde oynayan veya oynamayan futbolcularını sahaya sürerek onların performansını görmek adına önemli bir şans yakaladı. 

Maçta skorun önemli olmadığını, her iki takımda bu maçta oyuncularını sahaya sürerek denemesi açısından faydalı olduğu kanısındayım. Samsunspor kalesini güçlendirmek adına Yunanistan eski milli kalecisi Sifakis'i 90 dakika kalede tutan Teknik Direktör Alpay Özalan'ın Sifakis'in performansından memnun oluşu gözden kaçmadı. Yunan kalecinin hazırlık maçında yaptığı önemli kurtarışlar, taraftarlar tarafından beğeniyle izlendi. 
Samsunspor ikinci hazırlık maçını 3 Eylül pazar akşamı 4 Eylül stadında düzenlenecek olan Cumhuriyet kupasında süper lig takımlarından ciddi rakip Sivasspor ile yapacak. Alpay Özalan bu maçta kalede Sifakis olmak üzere Ahmet, Hasan, Ercan, Erkam, Çağrı, Halil İbrahim, Gökay, Muhammet, Göksu, Samaras onbiri ile yedeklerde ise Orhan, Kemal, Abdülkerim, Oğuz, Ufuk ve Angan ile mücadele etmesi bekleniyor. 

Geçen maçta Angan'ın ileri uçta rakibini yıpratarak hücumda etkili olması, Samaras'ın ise 78 dakika oyunda kalarak bal vermeyen arı tarzında kaçak futbol sergilemesi takım adına kayıp oldu. Genel olarak Samsunspor iyi görünüm sergiliyorsada yine de zorlu Erzurumspor maçı öncesi kafalarda soru işareti oluşturuyor. Maç bitiminde teknik direktör Alpay Özalan'a taraftarların tepki göstermesi gözden kaçmadı. Zirveye oynayacak bir takımın daha atak, daha baskılı, ayağa top yapan, kanatlarını iyi kullanan bir düzene sahip olması gerekmiyor mu? Bunun içinde biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var. Takım olmamız, iyi futbol oynayabilmemiz için her kesimce birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. bu vesile ile mübarek kurban bayramınızı en iyi dileklerimle kutlarım.
HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR