SAMSUNSPOR ANITA ÇELENK BIRAKTI

SAMSUNSPOR ANITA ÇELENK BIRAKTI
Yılport Samsunspor, kuruluşunun 55’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

30 Haziran 1965 yılında kurulan Samsunspor'un 55’inci yıl dönümü nedeniyle Anıt Park’ta tören düzenlendi. Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan törene Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Savaş Boyar, Genel Menajer Mustafa Aztopal, Kulüp MüdürüSoner Soykan, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Samsunspor Basketbol Genel Menajeri Nihat Emre Ekim, Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, eski başkanlar ve eski yöneticilerin yanı sıra futbolcular Ercan Yazıcı ve Ferhat Çulcuoğlu ile altyapı oyuncuları katıldı.

ss1-5500.JPG

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile devam eden törende Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Ardından konuşma yapan kulübün eski başkanlarından Hakkı Tomaç, “Samsunsporumuzun bugün doğum günü. Bundan 55 yıl önce kuruluşu TFF tarafından tescil edildi. Benim için özel bir gün. Çünkü bu kuruluştan 8 gün sonra Samsun 1. Noterde zamanın yöneticileri ile birlikte bu güzel kulübe profesyonel futbolcu olarak imza atan ilk kişi olmanın gururunu ve mutluluğunu taşıyorum. Samsunsporlu olmak ayrı bir özellik. 50 yıllık meslek hayatımda büroma iş için gelen kişiler bile kapıdan girdikten sonra bana ‘merhaba Hakkı bey’, ‘merhaba avukat bey’ demiyor, ‘merhaba başkanım’ diyor. Bu Samsunspor’un sizin ve benim gibi gönül vermiş kişilere verebileceği en büyük hizmettir. İnşallah Samsunsporumuzun bu kuruluş kutlamaları gelecek yıllarda da ömrümüz olduğu sürede katıldığımız onurlu ve gururlu günler olur” dedi.

ss1-5458.JPG

Daha sonra Kulüp Şeref Defterini Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar imzaladı. Savaş Boyar, Kulüp Şeref Defteri’ne ‘Büyük Önderimiz Atatürk’ başlığı altında şunları yazdı: “19 Mayıs 1919’da Cumhuriyet yolunda ilk kıvılcımın ateşlendiği, ilk cesaretin gösterildiği şehir olan Samsunumuzun formasında Atatürk armasını taşıyan takımı Samsunsporumuzun 55’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle huzurunuzdayız. Aziz Atam, sizin ‘ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünüzden feyz alarak 55 yıldır sizin gösterdiğiniz yolda sizi örnek alarak hiç durmadan ilerliyoruz. 19 Mayıs şehri olan Samsunumuzun marka değeri olan Samsunsporumuzun hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Minnet ve özlemle sizi anarak, huzurunuzda saygıyla eğiliyoruz”

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.