SAMSUNSPOR ALANYA’YA PATLADI

Ptt 1. Liginin 25. Haftasında kendi saha ve taraftarları önünde son haftaların flaş ekibi zirveyi zorlayan Samsunspor Multıgroup Alanyaspor’a patladı 5-1. Samsuna puan ve puanlar için gelen teknik direktör Hüseyin Kalpar ne yazıktır ki tarih tekerrür’den ibarettir, geçen sezon yarı finalde farklı yendiği Multıgroup Alanyaspor’u bu seferde ligde mağlup etti. Bu maça çıkarken Samsunspor kazanmayı en çok isteyen taraftı, geçen haftanın verdiği tahliksiz mağlubiyet futbolcuları kamçılamış olacak ki sahada aslanlar gibi mücadele ederek, rakibini adeta boğdu, kırmızı şimşekler oyuna çok iyi ve kontrollü başladılar, yaptıkları kontrollü ayağa top ve paslarla rakip defansı hallaç pamuğu gibi salladılar. Kurulan bu baskı sonucunda Multıgroup Alanyaspor’un her zaman belalısı olan, günündeki Ofeudu yine sahneye çıkarak 16 ve 27. Dakikalarda başarılı kaleci Haydar Yılmazı şeytani bir şekilde avlayarak takımını daha ilk dakikalarda 2-0 öne geçirmesini bildi.

Multıgroup Alanyaspor üst üstüne yediği şok gollerin şaşkınlığını üzerinden atmak isterken, Samsunspor’un formda forveti Kone bu sefer ortaya çıkarak rakiplarini atlata atlata meşin yuvarlağı usta bir vuruşla dakika 32.de takımını 3-0 öne geçiren futbolcu oldu, ve müsabakanın ilk yarısı Samsunspor’un rakibine baskı kurmasıyla 3-0 sonuçlandı. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan kırmızı şimşekler yine rakibini kendi alanına hapis ederek baskı kurmaya devam etti. Sonuç olarak dakika 50.yi gösterdiğinde sahnede günün fırtına estiren futbolcusu Kone durumu 4-0’a  getirdi, üst üstüne yediği gollerle demolize olan ama bir türlü oyundan kopmayan mücadelesini devam ettiren Multıgroup Alanyaspor seyrek geldiği Samsunspor kalesine 69. Dakikada Emre Akbaba düzgün bir vuruşla takımının şeref sayısını Samsunspor ağlarına gönderdi.

Samsunspor yediği gole rağmen baskısını arttırarak gecenin kralı Kone 88.dakikada golünü atarak hattrick yaparak trübünleri coşturdu, Samsunspor elde ettiği bu farklı galibiyet ile maç sonrası, maraton trübününe gelerek taraftarlarını selamlayıp play off’ta bizde varız mesajını vermiş oldular. Samsunspor için lig tekrar yeniden başlamış oldu, kalan 9. Haftada potansiyel 27 puanın çoğunu kazanarak, adını play off’a yazdırmak için mücadelesini sürdürmeye devam edecektir. Bende Denge Gazetesi spor yazarı olarak daha evvelki yazılarımda belirttiğim gibi bu takıma güvenimin tam olduğunu yazmıştım, bugün itibariyle bu takımın yenemiceği takım yoktur, şimdiden bekle bizi süper lig diye bilirim umudunu taşıyorum.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR