SAMSUNSPOR AÇIK ARA ÖNDE

SAMSUNSPOR AÇIK ARA ÖNDE
PTT 1.Lig'in 24'üncü haftasında Samsunspor deplasmanda konuk olacağı Elazığspor karşısında 2002 yılından bu yana aralarında oynanan 16 müsaka oynandı.

Kırmızı Beyazlılar, Elazığspor'u karşı 10'kez kazanmayı başardı. Samsunspor deplasmada karşılaşacağı Elazığspor karşısında ise sadece 3 kez mağlup olurken 3 kez de beraber kaldı.

10 KEZ MAĞLUP ETMEYİ BAŞARDI
Samsunspor PTT 1.Lig zirve yarışında konuk olacağı Elazığspor karşısında açık ara önde. Kırmızı Beyazlılar Elazığspor'a karşı 10  kez galip gelmeyi başarırken 3 kez de mağlup olup, 3 kezde beraber kaldı. Samsunspor konuk olcağı Elazığspor karşısında deplasmanda oynanan 9 maçın 3'ündü 3 puan'ı hanesine yazdırdı. Elazığspor kendi evinde ise Kırmızı Beyazlılara karşı 2 kez galip gelirken 2 maçta berabere sonuçlandı.  Samsunspor Lig'in zorlu ekiplerinden kendi evinde konuk ettiği Antalyaspor'u 10 kişi mağlup etmeyi başararak Elazığspor karşılaşmasına moral ve motivasyonu tam bir şekilde çıkacak.Süper Lig yarışında Samsunspor deplasmanda bu hafta sonu Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada galibiyet için ter dökecek. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.