SAMSUNSPOR 90+7'DE KAZANDI

SAMSUNSPOR 90+7'DE KAZANDI
Yılport Samsunspor, TFF 1.Lig 17. hafta mücadelesinde sekiz dakika uzayan maçta Adanaspor'u 2-1 mağlup etti. Kırmızı-beyazlıların gollerini İlyas Kubilay Yavuz (p) ve Guido Koçer kaydetti.

Kırmızı-beyazlılar TFF 1.Lig 17. hafta mücadelesinde covid-19 pozitif oyuncuları sebebiyle maç eksiği olan ve haftalardır form tutamayan Adanaspor ile karşı karşıya geldi. 19 Mayıs Stadında oynanan mücadele 2-1 Yılport Samsunspor üstünlüğü ile sona erdi.

eq0okcrw4am0al.jpg

İlk devrede topa daha fazla sahip olan Yılport Samsunspor, rakibine göre hücumda daha etkili olsa da istediği pozisyonları bulamadı.. Gökhan Alsan ve Burak Çalık ile pozisyonlar yakalayıp faydalanamayan kırmızı-beyazlılar ilk devrenin genelinde pasif bir görüntü çizdi. Rakip Adanaspor ise gol için yüklenmeye çalışsa da ileride çoğalamadı ve mücadelenin ilk devresi 0-0 eşitlikle sona erdi.

fotograf-2.jpg

İKİNCİ YARI TEMPO YÜKSELDİ
İkinci yarıya Edwin Gyasi - Guido Koçer değişikliği ile başlayan Yılport Samsunspor, rakip sahada istediği üstünlüğü sağlayamadı. Nadir Çiftçi ile net fırsatlar yakalayan kırmızı-beyazlılar fileleri havalandıramadı. 57. dakikada ise Gökhan Alsan'ın yerine İlyas Kubilay, Nadir Çiftçi'nin yerine Ahmethan Köse oyuna dahil oldu. 63. dakikada Adanaspor'un kullandığı serbest vuruşta sahaya kaptan olarak çıkan Erkam Reşmen, kendi kalesine attığı golle rakip takımı 1-0 öne geçirdi.

fotograf-7.jpg

Golden sonra hamle yapan Ertuğrul Sağlam, 68. dakikada Oğuz Gürbulak'ın yerine Rahman Buğra Çağıran'ı oyuna aldı. Dakika 73 olduğunda ise kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren İlyas Kubilay Yavuz, durumu 1-1 yaptı.

eq04zg8w8amhlbb.jpg

Rakibinin üzerine galibiyet için giden Yılport Samsunspor, aradığı fırsatı yakalayamadı. Kırmızı-beyazlıların yaptığı son son değişiklikte ise 89. dakikada Saviçevic'in yerine Yalçın Kılınç oyuna dahil oldu. 90+7'de ceza sahasında topu önünde bulan Guido Koçer, yaptığı vuruşla skoru 2-1'e getirdi. 8 dakika uzayan maçta Yılport Samsunspor hanesine 3 puanı yazdırdı.

eq04zhaxaae6azo.jpg

MAÇTAN DAKİKALAR

15’inci dakikada Erhan’ın ceza sahasına yaptığı ortada topa iyi yükselen Gökhan Alsan’ın kafa vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.

24’üncü dakikada Erhan’ın ceza sahası dışında yaptığı ortada göğüsüyle topu yumuşatan Burak’ın ceza sahası dışından kaleye çektiği şut az farkla üstten auta çıktı.

56’ncı dakikada Savicevic’in ceza sahasına yaptığı ortada topa iyi yükselen Nadir’in vuruşunda top kaleci Kracic’de kaldı.

57’nci dakikada Guido’nun yerden pasıyla buluşan Nadir’in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleye çektiği şut kaleci Kracic’de kaldı.

63’üncü dakikada Celil Yüksel’in kullandığı serbest vuruşta Erkam’ın ters vuruşunda top ağlarla buluştu. 0 – 1

73’üncü dakikada Burak Çalık’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı kullanan Kubilay’ın vuruşunda top ağlarla buluştu. 1 – 1

84’üncü dakikada Kerem’in kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Buğra’nın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

90+7’nci dakikada ani gelişen Yılport Samsunspor atağında Guido’nun kaleye çektiği şut defansa da çarparak ağlarla buluştu. 2 – 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.