SAMSUNSPOR 7 MAÇTIR KAYBETMİYOR

SAMSUNSPOR 7 MAÇTIR KAYBETMİYOR
Sezonun ikinci yarısına fırtına gibi başlayan ve ard arda aldığı galibiyetler sonrası küme düşme hattından uzaklaşan Kırmızı beyazlılar son oynadığı 7 karşılaşmada da yenilgi yüzü görmedi.

DEPLASMANDA 3'TE 3 YAPTIK 
Samsunspor yenilmiyor. Ligin ilk yarısında istenileni veremeyen ancak sezonun ikinci yarısında yaptığı nokta transferlerle çıktığı tüm karşılaşmalarda rakipleri karşısında ilk yarıya nazaran daha istekli ve hırslı bir oyun stili ile mücadele eden Kırmızı beyazlılar ligin ikinci yarısına adeta damgasını vurdu. İlk yarıda dış sahada sadece Manisaspor karşılaşmasında sahadan 1 puanla ayrılan Samsunspor ikinci yarı ile birlikte dışarda oynadığı son 4 karşılaşmanın 3'ünü kazanarak çıkışa geçti. 

7 MAÇ 5 GALİBİYET 2 BERABERLİK
Dış sahadaki başarılı performansını sahadasında oynadığı maçlarada yansıtadan Samsunspor son oynadığı 7 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Özellikle 19 Mayıs stadyumunda oynadığı karşılaşmalarda rakipleri karşısıdna aldığı flaş skorlarla alt sıralarda yer alan takımlara göz dağı veren Kırmızı beyazlılar taraftarlarının inanılmaz desteğinide arkasına alarak ev sahibi olma avantajını en iyi şekilde değerlendirdi. Samsunspor'un son 7 karşılaşmada aldığı sonuçlar ise şöyle; 

Samsunspor        1 - 1         Mersin İ.Y                
Samsunspor        3 - 0         Boluspor                 
Denizlispor         0 - 1        Samsunspor                     
Samsunspor        0 - 0         B.Ş. Gaziantep                 
Altınordu         0 - 2        Samsunspor                     
Samsunspor        1 - 0         Balıkesirspor                 
Ş.Urfaspor         1 - 2        Samsunspor  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.