SAMSUNSPOR 3 PUAN İÇİN TER DÖKECEK!

SAMSUNSPOR 3 PUAN İÇİN TER DÖKECEK!
PTT 1.Lig'in 28'inci haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanda 3-0 farkla mağlup eden Samsunspor bugünde evinde Manisaspor karşısında Play-Off umudu için mutlak 3 puan arayacak.

Samsunspor kendi evinde oynacağı Manisaspor'u mağlup ederek TFF tarafından silinen 3 puanı geri kazanmak için sahaya çıkacak. PTT 1.Lig'in 2'inci yarısına fırtına gibi başkayan Samsunspor sadece 1 mağlubiyet alarak muhteşem bir çıkış yakaladı. Kırmızı Beyazlılar kendi evinde konuk edeceği Manisaspor en önemli gol silahları karşısında geçen  hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk golünü kaydeden Eren Tozlu ve M'Billa olacak.


PTT 1.Lig'in 29'uncu haftasında Kırmızı Beyazlılar bugün kendi evinde konuk edeceği Manisaspor ile 12 kez karşılaştı.Kırmızı Beyazlılar 6 galibiyet kazanırken, 3 beraberlik ve 3 maçta Manisaspor lehine sonuçlandı. Samsunspor konuk edeceği Karşıyakaspor karşılaşması TRT Spor'da naklen yayınlanacak ve saat 16.00'da başlayacak ve müsabakada Hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak. Zorlu ve Kritik karşılaşmada Hakem Volkan Bayarslan'ın yardımcıları ise Nihat Mızrak ve Esat Sancaktar olacak. Samsunspor konuk edeceği Manisaspor karşına Kırmızı Beyazlı taraftarların desteğini arkasına alarak sahaya galibiyet parolası ile çıkacak.


Kırmızı Beyazlılar konuk edeceği Manisaspor karşılaşmasına hafta boyunca antrenmanlarını sürdürerek tam hazırlandı. Samsunspor PTT 1.Lig'de Play- Off potasına yükselmek için tekrar fırsat yakaladı. Altınordu-Şanlıurfaspor'u mağlup etmesi ve Adana Demirspor'un-Gaziantepspor ile berabere kalması umut ışını doğurdu. Kırmızı Beyazlıların başarılı 2 oyuncusu Ofoedu ve Ivanov bu karşılaşmada sakat olmasında dolayı forma giyemeyecek. Samsunspor konuk ettiği Manisaspor'u mağlup ederse puanını 47'e çıkaracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.