SAMSUNSPOR 2 PUAN KAYBETTİ 

TFF 1. Lig de Samsunspor kendi sahasında Menemenspor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli 2 puanı kendi elleriyle kaybetti.. Maçın 5. Dakikasında geriye düşen Kırmızı şimşekler rakibine hemen karşılık verdi..

Nadir Çifcinin şık golüyle skoru 1-1 e getiren Samsunspor daha sonra girdiği net pozisyonları değerlendiremedi.. Ancak şurada önemli bir noktaya değinmek istiyorum sevgili spor severler..

Süper Lig’in bir alt ligi olan TFF’ye birincilik de özellikle bugün Samsunspor’un net penaltısını hakem adeta görmezden geldi.. Bu denli önemli bir karşılaşmada böylesine amatör bir hata kabul edilemezdi..

Samsunspor hakeme rağmen rakibini mağlup etmeliydi bu konuda herkes gibi ben de buna katılıyorum ancak hakemin de bariz penaltı pozisyonuna devam demesi gerçekten bu ligin kalitesini düşürüyor..

Bu ve buna benzer hatalar yüzünden yaşanan puan kayıpları ligin son haftalarında her takımın kaderini belirliyor.. Keşke bu maçtan sonra hakem değilde sahadaki futbolu ve atılan golleri konuşsaydık..

İnşallah bundan sonraki maçlarda Samsunspor gol yollarında daha etkili ve son vuruşlarda daha bitirici bir takım olacaktır.. Aksi taktirde yaşanan her puan kaybı bize büyük bir yara olacak.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR