Samsunlulara zeytinyağı tanıtılacak

Samsunlulara zeytinyağı tanıtılacak
Aydın Ticaret Borsası’nın, Zeytinyağının Pazar Payının Artırılması Projesi” kapsamında, 20 ilde gerçekleştireceği tanıtım ve tadım faaliyetinin ikincisini 28-29 Kasım tarihleri arasında Samsun’da yapacak.

Proje hakkında bilgi veren Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı,“İstanbul Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Laboratuvarları A.Ş. Ege İhracatçı Birlikleri ve Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı (UZZK) ortaklığında Borsamız tarafından başvurusu yapılan, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenmeye uygun görülen “Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması Projesi”kapsamında 20 ilde geçekleştirilecek olan tanıtım ve tadım faaliyetlerinin ikincisi 28-29 Kasım tarihlerinde Samsun PiazzaAVM’de gerçekleştireceğiz” dedi.

Amaç, sağlıklı ve bilinçli tüketici

Projedeki amaçlarının,kişi başına düşen zeytinyağı tüketiminin arttırılması ve saf zeytinyağının tüketici ile karşı karşıya getirilmesi olduğunu belirten Bosnalı, “Tüketicilere tadım uzmanlarımız tarafından, kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verilerek, sağlıklı ve bilinçli bir tüketici kitlesi oluşmasına katkı sağlamak, Zeytinyağı markalarının ve iç pazar payının arttırılması amaçlanmaktadır. Etkinliğimiz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu ve meclis üyeleri, Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Meclis Başkanı Ahmet Takış ve meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşecektir. Bu organizasyonda bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum ve tüm Samsunluları ‘Zeytinyağı Tadım Etkinliğimize’ bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.