SAMSUNLULARA ÖZEL HEDİYE YAKIT KAMPANYASI

SAMSUNLULARA ÖZEL HEDİYE YAKIT KAMPANYASI
Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden TOTAL, Club TOTAL üyelerine birbirinden özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Club TOTAL, üyelerinin Samsun Piazza AVM’de yapacakları alışverişleri hediye yakıta dönüştürüyor.

17 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, Club TOTAL üyeleri yaptıkları aynı gün içerisinde yaptıkları her 250TL’lik alışverişe 25TL ve her 500TL’lik alışverişe 50TL anında hediye Club Total puan kazanıyor. Hediye puanlar daha sonra, Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarında, yakıt harcamalarında kullanılabiliyor. Kampanyadan faydalanmak için; yapılan alışveriş sonrası AVM içerisinde yer alan danışma noktalarına giderek verilecek kampanya kodunu, TOTAL Türkiye mobil uygulama içerisindeki kampanya sayfasında yer alan “KAMPANYA KODUNU GİRİNİZ” alanına girildiğinde, ilgili bakiye hesaba tanımlanıyor. Avantajlarla dolu Club TOTAL’in Samsun’a özel kampanyası, 2 Şubat 2020 tarihine kadar geçerli olacak. Club Total hesabına yüklenen akaryakıt puanları, 17-29 Şubat 2020 tarihleri arasında hesapta aktif olduktan sonra, 31 Mart 2020 tarihine dek Club Total üyesi Total istasyonlarında harcanabilecek. Kampanya ile ilgili daha fazla bilgiye Total Türkiye mobil uygulaması ve www.demirorenpetrol.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

       total.jpg

Club TOTAL Üyesi Olmak Çok Kolay
Club TOTAL üyesi olmak için akıllı telefonlardaki uygulama marketleri üzerinden TOTAL Türkiye uygulamasını ücretsiz indirerek kolayca üye olmak mümkün. Sizler de hemen indirip üyeliğinizi tamamlayın, her yolculukta kazanmaya başlayın! Türkiye’de akaryakıt sektörünü Eurodiesel, mobil ödeme, ozonla hijyen gibi birçok ilkle ve yenilikçi teknolojiyle tanıştıran TOTAL istasyonları, Türkiye’ye hak ettiği en iyi ürün ve hizmetleri sunma anlayışıyla çalışmaya devam ediyor. 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.