Samsunlular Şehitler Tepesi'nde

Samsunlular Şehitler Tepesi'nde
SAMSUN Dernekler Federasyonu (SADEF), yeni yıla İstanbul Beşiktaş'taki Şehitler Tepesi'nde girdi.

Genel merkezi İstanbul'da bulunan Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF), yılbaşı gecesi çok anlamlı bir etkinliğe imza attı. Düzenlenen organizasyonda bir araya gelen yaklaşık 600 Samsunlu, yeni yıla saatler kala Şehitler Tepesi'ne giderek şehitleri andı.

VODAFONE ARENA ÖNÜNDE TOPLANDILAR
Akşam saatlerinde Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu önünde toplanmaya başlayan Samsunlular, daha sonra Şehitler Tepesi'ne doğru yürüyüşe geçti. Burada okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Samsunlular, şehitler için dua etti.

YILDIRAY BAŞ: ŞEHİTLERİMİZE VEFAMIZI GÖSTERDİK
Soğuk ve yağışlı havaya rağmen düzenlenen organizasyona büyük ilgi gösteren hemşehrilerine teşekkür eden SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, "Yılın son gününde Mekke'nin Fethi etkinliklerinin yanısıra bu anlamlı yürüyüşü de düzenleyerek şehitlerimize olan vefamızı göstermek istedik" dedi.

VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN
Türkiye'nin bugün her yanıyla bir terör kıskacı içerisinde olduğuna dikkati çeken Baş, "Şehitlerimiz, bu vatanın bölünmez bütünlüğü için toprağa düştüler. Bizler de bu bölünmez bütünlüğü korumakla yükümlüyüz. Vatan için canlarını verenlere minnettarız. Bunu bir kez daha gösterdik" diye konuştu.Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum