SAMSUNLULAR ŞEHİTLER İÇİN DUADA BULUŞTU

SAMSUNLULAR ŞEHİTLER İÇİN DUADA BULUŞTU
İlkadım Belediyesi şehit düşen asker, polis ve tüm güvenlik güçleri için “Şehitler İçin Duada Buluşuyoruz” adlı Kur’an-ı Kerim ve dua programı düzenledi.

Son günlerde artan terör saldırılarında mukaddes vatan toprakları uğruna şehit düşen asker ve polisler, bugün cuma namazı öncesi Büyük Cami’de okunan Kur’an-ı Kerim ve dualarla yad edildi. Şehitler için düzenlenen özel programa AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Okunan Kur’an ve şehitler için yapılan dualarda bazı vatandaşların duygulandıkları gözlendi. Programın ardından cuma namazını kılan vatandaşlar tüm şehitler için bol bol dua etti.

 

“ALLAH DÜŞMANIN ŞERRİNDEN KORUSUN”
Vatanını korumak için canını veren tüm şehitleri dualarla yad ettiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Ülke olarak son zamanlarda artan terör olayları sonrasında asker ve polis olmak üzere çok sayıda şehit verdik. Belediye olarak bu manada vatanın savunulmasında, canını, malını, hayatını gözlerini kırpmadan feda eden aziz şehitlerimizin hatırasına ‘Şehitlerimiz İçin Duada’ buluşuyoruz adlı bir program düzenlemek istedik. Organize ettiğimiz programımız kapsamında, görevi başında şehit olan asker ve polis olmak üzere tüm şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutarak hep birlikte duada bulunduk. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü terör saldırısından ve düşmanın şerrinden muhafaza eylesin. İnşallah ülkemiz birlik beraberlik içerisinde daha güzel ve huzurlu günler yaşar. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi şükran ve minnetle yad ediyor, başta aileleri olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.