Samsunlu muhtarlar, İlkadım’da buluştu

Samsunlu muhtarlar, İlkadım’da buluştu
Samsun Muhtarlar Buluşması’nda konuşan Başkan Tok, “Mahallere hizmet götürmemizde bizim hizmette ortak paydaşımız muhtarladır” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un ev sahipliğini üstlendiği Samsun İli Muhtarlar Derneği 2017 Yılı İstişare toplantısı İlkadım ’da gerçekleştirildi.

İlkadım Belediyesi Ihlamur Cafe ve Restaurantta gerçekleştirilen toplantıya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, İlkadım, Atakum, Canik ve Tekkeköy Mahalle Muhtarları katıldı.

SORUNLARIMIZ ÇÖZÜLÜYOR

Ihlamur Cafe ve Restaurantta gerçekleştirilen İstişare Toplantısında 2017 yılı içerisinde dernek çatısı altında muhtarların gerçekleştirdiği etkinlik ve çalışmaları anlatan Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk; “2017 yılı Türkiye’deki muhtarlar için çok özel ve önemli bir yıl olmuştur. Uzun yıllardır muhtarların özlük hakları ve sorumlulukları ile ilgili yaşanan sıkıntılar Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın bizlere verdiği değer ve imkânlarla önemli ölçüde çözüme kavuşmuştur. Cumhurbaşkanımızın muhtarları önemsemesi ve Külliyede yapılan toplantılar tüm muhtarlarımız için hayırlı sonuçlanmıştır. Yerelde ise bu buluşmaya ev sahipliği yapan Başkanımız Erdoğan Tok her çalışmamızda desteğini esirgemeyerek bizler için bir güç kaynağı olmuştur. Bu nedenle tüm Samsunlu muhtarlarımız adına kendilerine teşekkür ederim” dedi.

“MUHTARLARIMIZLA BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Muhtarlığın çok büyük bir öneme sahip olduğunu ve vatandaşla yöneticiler arasında sağlam bir köprü oluşturduğunu vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Muhtar ve Muhtarlık bizim devlet kültürümüzde çok büyük öneme sahiptir. Ama bu önemi muhtarın tutumu olumlu ya da olumsuz olarak etkileyebilmektedir. Eğer muhtar mahallesiyle ilgili her konuya vakıf olursa hem mahalle sakinleri hem de yöneticiler muhtarın çalışmalarında etkin rol alırlar. Bu bağlamda İlkadım İlçemizde tüm muhtarlarımızla beraber büyük bir aile olduk. Sık sık düzenlediğimiz değerlendirme toplantıları ile iletişimimizi hiç kesmeden vatandaşımıza daha iyi hizmetler sunmak için çalışıyoruz. İlkadım’ da 20 yılda yapılamayan dev projeleri 3 yıl için tamamlamış ve sürdürüyor olmamızda muhtarlarımızın da özverisi büyük önem taşımaktadır.” diye  konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.