SAMSUNLU FUTBOLCU GENÇLERBİRLİĞİN'DE !

SAMSUNLU FUTBOLCU GENÇLERBİRLİĞİN'DE !
Kadıköyspor'da Mert Bayram’ın Bursaspor, Burak Öztürk’ün Konyaspor’a transfer olmalarının ardından, Serkan Mutlu da başkent temsilcisi Gençlerbirliği’ne transfer oldu

 

TRANSFER BİTTİ

Kadıköyspor'un U-16 takımında forma giyen başarılı stoperi Serkan Mutlu yuvadan uçtu. Gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi bilen Serkan, Gençlerbirliği’ne transfer oldu.U16 ve U17 takımlarında forma giyen Serkan, kendi yaş gurubunun Milli takımında geniş kadroda da yer alan bir isimdi. Ankaraya’ya giden Serkan, yeni takımı ile çalışmalara başladı. Gençlerbirliği, Serkan’ı geçtiğimiz sezon da transfer etmek istemiş, iki kulübün anlaşamaması nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.

ÇOK MUTLUYUM

Gençlerbirliği forması giyecek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren genç oyuncu Serkan şöyle konuştu: “Türkiye’nin en iyi birkaç altyapı kulübünden birine transfer olmak beni fazlasıyla mutlu etti. Ama bu hayallerimin gerçekleştiği anlamına gelmez. Daha yolun başında olduğumu biliyorum. Çok çalışıp Süper Lig’i yakalamak istiyorum. Kadıköyspor’a minnettarım. Bu noktalara gelmemin en önemli sebebi Kadıköyspor. Ayrıca beni futbola kazandıran Murat Kumbasar hocama da teşekkür ederim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.