SAMSUN'DAN TATSIZ PROVA

SAMSUN'DAN TATSIZ PROVA
Yılport Samsunspor, Erzurum kampının ilk hazırlık maçında kozlarını paylaştığı Ofspor A.Ş. ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı-beyazlıların golünü Samet Asatekin kaydetti.

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabında çalışmalarını Erzurum'da sürdüren Yılport Samsunspor, ilk hazırlık maçında karşılaştığı TFF 3.Lig 2.Grup ekiplerinden Ofspor A.Ş. ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele boyunca rakibine pek üstünlük kuramayan kırmızı-beyazlılar yine de mücadeleyi elden bırakmadı.

buyuk-3.jpg

İlk yarıyı 1-0 yenik bitiren Samsunspor, ikinci yarıda sahadaki üstünlüğünü daha da artırarak hem skoru hem de oyunu dengeledi. Kırmızı-beyazlılar sahaya Furkan Köse, Caner Arıcı, Gökhan Meral, Aytaç Sulu, Yalçın Kılınç, Ferhat Çulcuoğlu, Samed Hakan Kılıç, Guido Koçer, Bahattin Köse, İlyas Kubilay Yavuz ve Atabey Çiçek 11’i ile çıkarken ikinci yarı Ahmet Altın, Erkam Reşmen, Ercan Yazıcı, Enes İslam İlkin, Ramazan Çevik, Oğuz Gürbulak, Bünyamin Cesur Karataş, Samet Asatekin, Ahmethan Köse ve Onur Eriş oyuna dahil oldu.  

buyuk-2.jpg

SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDE
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, sahanın kenarından verdiği direktiflerle ve heyecanlı görüntüyle taraftarların dikkatini bu maçta da çekti. Takımı üzerinde mutlak hakimiyete sahip olan Buz, zaman zaman hararetli bir şekilde futbolcularını uyardı. Öte yandan karşılaşmayı Genel Menajer Mustafa Aztopal ve Teknik Menajer Yücel Uyar da izledi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum