Samsun'dan sınır ötesine şefkat eli

Samsun'dan sınır ötesine şefkat eli
Samsun Alperen Ocakları Başkanı Ömer Akkoyun, Kurban Bayramı'nda Makedonya ve Kosova'da yaşayan Müslüman Türkler için kurban vekaleti organizasyonu düzenlediklerini söyleyerek, ''Müslüman kardeşlerimizin Türk milletinin şefkatli ellerini uzatması bekliyor

Samsun Alperen Ocakları Başkanı Ömer Akkoyun, Kurban Bayramı'nda Makedonya ve Kosova'da yaşayan Müslüman Türkler için kurban vekaleti organizasyonu düzenlediklerini söyleyerek, ''Müslüman kardeşlerimizin Türk milletinin şefkatli ellerini uzatması bekliyoruz'' dedi.

'Kardeşlerimizin çağrısına kulan vereceğiz'
Samsun Alperen Ocakları Başkanı Ömer Akkoyun yaptığı açıklamada, ''Samsun Alperen Ocaklarımız olarak her daim Merkezine İnsan’ı Çizgisine İslam’ı koyan bir anlayışla hareket etmekteyiz ve bunun bir tezahürü olarak da 6 senedir kurban organizasyonu düzenlemekteyiz. Bu yılda yine önceki yıllarda olduğu gibi Ecdad yadigarı topraklar Makedonya ve Kosova da olacağız. Bu kutlu görevde, Yurtiçinden ve Yurtdışından Milletimizin bizlere vermiş olduğu kurban vekaletlerini Ecdad yadigarı topraklara götürerek oradaki soydaşlarımızla ve din kardeşlerimizle her daim birlikte olduğumuzu ifade etmek ve Türk Beklenilendir sözü gereği kardeşlerimizin çağrısına kulak vereceğiz. Bir nebze de olsa karınca kararınca elimizden gelen maddi ve manevi desteklerimizi sunarak kardeşlerimizle birlikte olacağız. Kurban vekaletlerini ihtiyaç sahipleri Müslüman ve Türk Kardeşlerimize götürmenin sorumluluğuyla, vazifemizi eksiksiz yerine getirmek için elimizden geldiğince çalışarak Alperence tavrın her daim temsilcisi ve savunucusu olacağımızı ifade etmek istiyoruz. Buradan sizler aracılığıyla Milletimize çağrı da bulunarak 21. YY.’ın Alperenlerine destek vermelerini ve Müslüman Kardeşlerimize Türk Milletinin şefkatli ellerini uzatmasını beklediğimizi dile getiriyoruz.  Bir kişilik kurban hisse bedeli 675 TL olup, bayramın 3. Gününe kadar Samsun Alperen Ocaklarımıza vekalet için başvurabilirsiniz. Ayrıca çocuklara oyuncak ve kırtasiye yardımlarında bulunabileceğiniz gibi, organizasyonumuza sunacağınız maddi desteklerinize de talip olduğumuzu ifade ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.
Engin Deniz
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.