SAMSUN'DA TÜRK KIZILAY DEPREM NÖBETİNDE

SAMSUN'DA TÜRK KIZILAY DEPREM NÖBETİNDE
Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,"Elazığ-Malatya ilerinde 24 Ocak akşam ’ı meydana gelen Depremi için şubeye gelen yardımları kabul ederken de Piazza AVM yetkililerinden izni alarak yardım standımızı kurduk ve depremzedelerimiz için yardım toplamaya başladık "dedi.  

Türk Kızılay’ı gönüllüleri tarafından depremzedeler için acılan stanttın basında nöbet tutarak gelen yardımları kabul ettiklerinin altını çizen Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs," Türk Kızılay’ı deprem anında tüm imkanları ile deprem bölgesine ulaşmaya çalışırken Canik Şube Başkanlığı da kah şubede olsun kah Piazza AVM de olsun gelen destekleri kabul ederek, deprem mağdurlarına destek olmaya çalışmaktayız. Türk Kızılay’ı gönüllüleri gönüllülük esası ile çalışarak cana can katmaya devam etmekteyiz.  Canik şube fedakar ve cefakar tüm Samsunlular olarak, Elazığ ve Malatya için bir yumruk olmaya devam ediyoruz"dedi.

img-4522-001.jpg

"SAMSUNUMUZLA GURUR DUYUYORUZ"
Her alanda hizmet vermeye devam ettiklerini vurgulayan Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,"152 yaşına girecek olan bir sevda olan Türk Kızılay’ı her alanda olduğu gibi çalışmalarına devam etmektedir. Mazlumun yanında olan sevdamız tüm ekipleri ile deprem bölgesinde yer alırken bizlerde karınca misali şubemizde gelen yardımları kabul ederken de Piazza Avm ‘nin girişinde yardım standını açtık. Burada gelen yardımları kabul ederek Genel Merkezimizin hesabına yatırarak depremzedelerin yarasına merhem olmaya çalışıyoruz. 26 Ocakta açtığımız standımızda Gönüllülerimiz nöbet tutarak bölgenin yarasına merhem olmaya çalışıyor. Halkımız Türk Kızılay’ı Kumbarasına destek vererek yardımlarını esirgemiyor. Tüm halkımızı destek vermeye davet ediyorum. Ayrıca Depremden sonrasında şubemize gelerek yardımlarını bırakan sivil toplum kuruluşlarına ve de duyarlı  halkımıza ’da teşekkür ediyorum" diye konuştu. Köksal Öner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.