Samsun'da Okullar İki Gün Tatil Edildi

Samsun'da Okullar İki Gün Tatil Edildi
Samsun'da okullar il genelinde 2 gün tatil edildi. Tatilin önceden açıklanmaması nedeniyle öğrenciler tatili, okula vardıklarında öğrendi.

Samsun'da gece geç saatlerde yağmaya başlayan kar sonrası şehir merkezinin yüksek kesimlerindeki yerleşim yerlerinde kar kalınlığı 10 santimetreyi buldu. Sabaha beyaz bir örtü ve kar yağışı ile uyanan vatandaşlar işyerlerine güçlükle gidebildi. Okulların önceden tatil edilmemesi ise öğrencilerin mağduriyet yaşamasına neden oldu. Sabah okullarına gitmek için yola çıkan öğrenciler, okula vardıklarında tatil olduğunu öğrendi.

Önceki gün sadece taşımalı eğitimin tatil edildiğini duyuran valilikten yapılan açıklama şöyle: "Valimiz Sayın İbrahim Şahin, il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle oluşan olumsuz hava şartlarından dolayı, ilkokul, ortaokul ve liselerin 17 Şubat Salı ve 18 Şubat Çarşamba günü iki gün tatil edildiğini açıkladı. Valimiz Sayın İbrahim Şahin ayrıca, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağını ifade etti."  CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.