SAMSUN'DA HÜZÜNLÜ SON

Samsunspor Play-off çeyrek final ikinci maçında sahasında Sakaryaspor'u konuk etti.Yüce Samsunspor taraftarları maça saatler kala 19 mayıs stadını tıka basa doldurarak takımlarını maç havasına soktular..

Cuma gününden itibaren Samsun'da bu 90 dakika için şehirde adeta seferberlik ilan edildi ve 19 Mayıs Stadyumu'nda olan bu atmosfer inanın bir çok ligde ve şehirde yok.. Yönetimi, teknik ekibi ve taraftarlarıyla Samsunspor camiası bu maça kenetlendi ve turu geçmek için sözü futbolculara bıraktı..

İnanılmaz müthiş bir atmosferde başlayan karşılaşmaya Samsunspor etkili başladı. Rakip Sakaryaspor ilk maçında vermiş olduğu avantaj nedeniyle ceza sahasında kapanan ve kontra atak kovalayan bir takım hüviyetindeydi. 

Samsunspor bu durum nedeniyle ilk yarı umduğunu bulamadı.

Maçın ikinci yarısında da Samsunspor taraftarları takımlarını ateşleselerd e ne yazık ki Sakarya savunmasını geçemedik ve şampiyonluk umudu ile çıktığımız bu yolda play-off çeyrek final maçıyla koca bir seneyi çöp ettik.. 

Ne desek ne konuşsak boş.. Başkanı, yöneticisi ve taraftarı kadar inanmayan futbolcular daha play-offların ilk turunda saf dışı kaldılar.. Koca bir sene heba oldu gitti.. 

30 bin taraftarımızın o statdaki hüzünlerini ise asla unutmayacağım.. Her ne olursa olsun Samsunspor benim sevdam.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR