SAMSUN'DA FUTSAL YOLSPOR'DAN SORULUR

SAMSUN'DA FUTSAL YOLSPOR'DAN SORULUR
TFF Futsal Ligi il final maçı Canik Atatürk Spor Salonu'nda Yolspor ile Atakentspor arasında oynandı.Turuncu-Siyahlılar sahadan 6-3'lük skorla galip ayrılarak Samsun şampiyonu oldu.

MAÇIN İLK YARISI 5-1 SONA ERDİ
Maça iyi başlayan Turuncu-Siyahlı ekip Yolspor Nuri'nin 3. dakikada attığı golle öne geçti. Atakent kalesinde baskı kuran Yolspor 3. dakikada Özgür ve 7. dakikada Soner'in golleriyle farkı üçe çıkardı. Atakentspor 19. dakikada Nİhat'ın ayağından bulduğu golle umutlandı. Ancak Yolspor aynı dakika içinde Soner'in tekrar rakip fileleri havalandırmasıyla avantajını korudu. Turuncu-Siyahlılar 20. dakikada Emin'in attığı golle farkı dörde çıkararak maçın ilk yarısını 5-1 önde tamamladı.

FUTSALIN ŞAMPİYONU YOLSPOR 
Farklı geriye düşen Atakentspor maçın ikinci yarısında toparlandı. Yeşil-Beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu Cem 25 ve 38. dakikalarda Yolspor filelerini havalandırarak takımının bir kez daha umutlanmasını sağladı. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakanın 30. dakikasında Yolspor Soner'in ayağından golle maçın skorunu belirledi. Turuncu-Siyahlılar sahadan 6-3'lük skorla galip ayrılarak Samsun şampiyonu oldu. Ancak il finalinde karşı karşıya Yolspor ve Atakentspor Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.