SAMSUN’DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

SAMSUN’DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için Samsun'a çıkışının 100’üncü yılı dolayısı ile Canik 100’üncü Yıl İlkokulu’nun öğrenci, öğretmen ve velilerinin katılımı ile serginin açılısını görkemli bir şekilde yaptı.

img-2563.jpg

"100’üncü Yıl Etkinlikleri ve Sanat Sergisi’nin  " Açılısına Canik Kaymakamı Mahmut Halal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Şube müdürlerinden Bakiye Usta, Mustafa Kaplan, Samsun TEMA İl Başkanı Leman Özay’ın yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti. 

img-2561.jpg

PROJELERİMİZ GÖZ DOLDURDU

Sergi açılışında konuşan Canik 100’üncü Yıl İlkokulu Müdürü Kemal Akın," Bu yıl başka bir coşku var Samsun'umuzda. Bu yıl "Ya İstiklal Ya Ölüm!" parolasıyla ilimizde başlayan kurtuluş mücadelesinin 100'üncü yılı. Biz de böylesine özel bir yılda, adımızın 100’üncü Yıl İlkokulu olması onuruyla çeşitli etkinlikler düzenledik. Yaptığımız çalışmaların bir bölümünü bugün sizlerle paylaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl sadece '100’üncü Yıl Etkinlikleri' kapsamında hazırlamış olduğumuz projeler şunlardır: 100’üncü Yıl' da İlkadımı Atanlar "İlkadım Kahramanları", 100'üncü Yıl' da "100 Yıllık Türküler", 100’üncü Yıl' da "Geçmişten Geleceğe 100 Fidan", 100’üncü Yıl'da "19 Gün 19 Etkinlik", 100’üncü Yıl Anısına "Türkü Ağacı", 100’üncü Yıl Anısına "Atıktan Tabloya"  projeleridir " diyerek sergiye katılan tüm katılımcılara teşekkür etti. Köksal ÖNER

img-2564.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.