Samsun'da arazi kavgası

Samsun'da arazi kavgası
SAMSUN'da arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada iddiaya göre 32 yaşındaki Mustafa K., amcasının oğlu 42 yaşındaki Yaşar K.'yı tabancayla ateş ederek öldürdü.

Öldürülenin eşi ve oğlu da, Mustafa K.'yı tabanca ve av tüfeğiyle ateş ederek yaraladı.

Olay dün Ayvacık İlçesi Soğukpınar Mahallesi Kızılelma Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre arazi anlaşmazlığı yüzünden Yaşar K. ve amcasının oğlu Mustafa K. arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Mustafa K. üzerindeki tabancayı çıkartıp Yaşar K.'ya ateş edip 3 kurşunla ağır yaraladı. Olayı gören yaralının eşi 40 yaşındaki Fatma K. ile 15 yaşındaki oğlu A.C.K. da evden tabanca ve av tüfeğini alıp dışarı çıkıp ateş ederek Mustafa K.'yı ağır yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen ambulans yaralılardan Yaşar K.'yı Samsun'da özel bir hastaneye, Mustafa K.'yı da Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Özel hastanede tedavi gören Yaşar K. yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından cenaze aileye teslim edildi. Diğer yaralının ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Jandarma olayın ardından Fatma K. ile oğlu A.C.K.'yı gözaltına alıp olayla ilgili soruşturma başlattı.DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.